Buffalo je úžasně krásné město v USA.

Buffalo je největší město ve Spojených státech, které se nachází v severní části země. Nedaleko města jsou Niagarské vodopády a jižní hranice Kanady. Útulné a klidné město láká nočním životem a zajímavými památkami. Zde je zajímavý život obyvatel, kteří milují svou zasněženou a pohádkovou zimu s tunami nadýchaného sněhu a sportovní zábavu v mnoha podobách.

Ti, kteří rádi cestují autem, si obvykle auto v USA rezervují předem online. V San Franciscu bude pronájem kompaktního vozu stát od 18 eur na den a v New Yorku to bude o něco více drahé - od 20 eur za den. Ceny se mohou lišit v závislosti na sezóně, třídě vozu a době pronájmu.


Klidné a tiché město

Všechny kouty města se cítí pohodlně a v klidných a klidných oblastech je mnoho místních atrakcí. Zde se celé rodiny spřátelí a usilují o zdravý životní styl bez zlozvyků a právě v tom všem pomáhá touha po sportu. Minulá historie města je bohatá na významné a významné události, které přispívají k rozkvětu velkoleposti města a kvalitě života občanů. Průmysl se postupem času vyvíjel a nyní je Buffalo považováno za jedno z rozvinutých průmyslových center Spojených států. Toto jedinečné místo je považováno za nejúspěšnější místo, kde si můžete vytvořit šťastný rodinný život.

Centrum ekonomiky a kultury se nachází na západě amerického státu New York. Na tomto pro zemi významném místě vznikaly kvalitní filmy a postupně se zde rozvíjel filmový průmysl, který zemi přinesl světovou slávu a věhlas. Město má několik vynikajících kin umístěných v Elicot Square Building a Whitascope.


Atrakce Buffalo

Buvolí muzea jsou mimořádně zajímavá pro návštěvníky se zájmem o vědu, technologii, kosmologii a umění. Muzeum vědy nabízí mnoho exponátů z oblasti paleontologie, botaniky, zoologie a antropologie. Muzeum dopravy, které se nachází v historické čtvrti, vystavuje starožitné vzorky automobilů se zajímavým designem. V Niagarském leteckém muzeu symbolizují nejzajímavější exponáty leteckého průmyslu bojovou a vesmírnou sílu země. Albright-Knox je zajímavá galerie moderního umění, která vystavuje sbírky různých stylů děl surrealismu, pop-artu a impresionismu. Budova je postavena v nádheře neoklasicistní architektury a je považována za jedno z nejkrásnějších architektonických mistrovských děl ve městě.

Centrum náboženských umění je unikátní muzeum vystavující umělecká díla náboženského významu. V krásné budově katolického kostela sv. Františka jsou vystaveny nádherné exponáty shromážděné ve sbírce krásných ikon a soch, které laskavě poskytly jiné kostely, mezi nimiž jsou i pravoslavné poklady.

• Buffalo je vyzdobeno krásnými parky a náměstími určenými k procházkám a joggingu, stejně jako ke hraní tenisu a golfu. Mají basketbalová hřiště, kde se schází spousta mladých lidí. Mezi mnoha zelenými plochami vynikají svou zvláštní krásou nejkrásnější parky Olmstedu, známého designéra. South Park a Delaware Park jsou nejkrásnější a nejoblíbenější parky ve městě. V Buffalu je mnoho zajímavých a překvapivých věcí, zejména v historickém centru, kde se nachází nejznámější architektonické a kulturní památky. Jeho malebné okolí je obdivováno nádhernou přírodou, kde se krásně a přirozeně snoubí v zoologických a botanických zahradách.