Buffalo är en otroligt vacker stad i USA.

Buffalo är den största staden i USA, belägen i den norra delen av landet. Inte långt från staden ligger Niagarafallen och Kanadas södra gräns. Den mysiga och lugna staden lockar med nattliv och intressanta sevärdheter. Här finns ett intressant liv för invånare som älskar sin snöiga och fantastiska vinter med massor av fluffig snö och sportunderhållning i många former.

De som gillar att resa med bil brukar boka en bil i USA i förväg online. I San Francisco kommer att hyra en kompakt bil kosta från 18 euro per dag, och i New York blir det lite mer dyrt - från 20 euro per dag. Priserna kan variera beroende på säsong, bilklass och hyresperiod.


Fredlig och tyst stad

Alla hörn av staden känns bekväma och det finns många lokala attraktioner i lugna och fridfulla områden. Här är hela familjer vänner och strävar efter en hälsosam livsstil utan dåliga vanor och det är här idrottssuget hjälper alla. Stadens tidigare historia är rik på betydande och viktiga händelser som bidrar till att blomstra stadens storhet och medborgarnas livskvalitet. Industrin har utvecklats över tiden och nu anses Buffalo vara ett av USA:s utvecklade industricentra. Denna unika plats anses vara den mest framgångsrika platsen där du kan skapa ett lyckligt familjeliv.

Näringens och kulturens centrum ligger i den västra delen av den amerikanska delstaten New York. På denna betydelsefulla plats för landet skapades högkvalitativa filmer, och filmindustrin utvecklades gradvis här, vilket gav landet världsberömmelse och berömmelse. Staden har flera utmärkta biografer belägna i Elicot Square Building och Whitascope.


Sevärdheter Buffalo

Buffalomuseerna är av utomordentligt intresse för besökare som är intresserade av vetenskap, teknik, kosmologi och konst. Vetenskapsmuseet har många utställningar från områdena paleontologi, botanik, zoologi och antropologi. Transportmuseet, som ligger i det historiska distriktet, visar antika prover på bilar med intressant design. På Niagara Aerospace Museum symboliserar flygindustrins mest intressanta utställningar landets strids- och rymdkraft. Albright-Knox är ett intressant galleri för modern konst, som visar samlingar av olika stilar av verk av surrealism, popkonst och impressionism. Byggnaden är gjord i nyklassicistisk arkitekturs prakt och anses vara ett av de vackraste arkitektoniska mästerverken i staden.

Religious Arts Center är ett unikt museum som visar konstverk av religiös betydelse. I den vackra byggnaden av den katolska kyrkan St Francis presenteras magnifika utställningar, samlade i en samling vackra ikoner och skulpturer, vänligt tillhandahållna av andra kyrkor, bland vilka det också finns ortodoxa skatter.

• Buffalo är dekorerad med vackra parker och torg designade för promenader och jogging, samt för att spela tennis och golf. De har basketplaner där många unga samlas. Bland de många grönområdena utmärker sig de vackraste parkerna i Olmsted, en välkänd designer, för sin speciella skönhet. South Park och Delaware Park är stadens vackraste och populäraste parker. Det finns många intressanta och överraskande saker i Buffalo, särskilt i den historiska stadskärnan, där mest kända arkitektoniska och kulturella monument finns. Dess pittoreska omgivningar beundras av den vackra naturen, där den kombineras vackert och naturligt i djurparker och botaniska trädgårdar.