De mest populära platserna i Frankrike

Frankrike är ett av de mest romantiska länderna i världen med modern infrastruktur. Här ersätts den utsökta naturen av lyxiga arkitektoniska monument, historiska museer.

Populära platser i Frankrike:

Eiffeltornet.
Den mest kända symbolen för landets huvudstad över hela världen. Ett mäktigt torn reser sig över Paris. Byggnaden invigdes 1889. Miljontals turister strävar varje år efter att se denna berömda plats. Från observationsdäcket, som ligger på toppen av Eiffeltornet, öppnar sig ett fantastiskt panorama över hela staden.

Det är omöjligt att bekanta sig med sevärdheterna i Frankrike på en dag, såväl som på en vecka, men du kan se det maximala antalet nya platser med hjälp av en hyrd bil på en av landets flygplatser. Till exempel, i Lyon kan du hyra en bil från 15 euro per dag, i Paris - från 17 euro per dag.

Notre Dame de Paris.
Det gotiska templet ligger på Ile de la Cité, i hjärtat av det antika Paris. Byggnadens fantastiska exteriör fängslar själen. Den majestätiska byggnaden lockar resenärer från hela världen. Notre Dame-katedralen är känd över hela världen, byggandet började 1163, när påven lade den första stenen.


Louvvren.
Louvvren
är världens mest populära museum som öppnades för gäster i slutet av 1700-talet . Byggnaden i sig är ett arkitektoniskt mästerverk. Louvrens utsida förbluffar fantasin - den här glaspyramiden finns kvar i minnet i många år. Museerna lagrar ett stort antal utställningar, eleganta målningar, magnifika skulpturer, figurer, antika möbler. Ovärderliga världsmästerverk visas inuti byggnaden, inklusive huvudutställningen, Mona Lisa.


Versailles palats.
I staden Versailles finns ett underbart palatskomplex med parker. Byggnaden fungerade som en kunglig bostad. Den stora byggnaden imponerar med sin lyx, ett stort territorium, vars passage går genom de förgyllda portarna. Den obeskrivliga skönheten i palatset visar byggnadernas majestät, fantastiska parker med oändliga fontäner kommer att få dig att kasta dig in i det förflutnas värld, när kungar gick här. Det storskaliga komplexet är mycket populärt bland gäster i staten.


Cote d'Azur.
Kustremsan vid Medelhavet sträcker sig över ett stort område.
Det eleganta havet med fantastiska stränder lockar turister för en utsökt semester på den franska sidan Rivieran. Fantastisk natur, azurblått vatten, sandstränder ger ett unikt intryck. Här kan du välja en plats efter din smak, bosätta dig i bullriga städer där olika fester ständigt hålls eller en by för en lugn, lugn semester. Otroligt vackra landskap ger en unik atmosfär.

Disneyland.
Den mest kända nöjesparken i Europa öppnade 1992 i Paris förorter - Man-la-Vale. Den gigantiska nöjesparken är ett bra ställe att besöka med hela familjen. På territoriet finns otaliga attraktioner, bostadsområden, hotell. Varje besökare kommer att hitta underhållning för sig själv och kommer inte att hålla sig borta från glädje. Parkkomplexet drar dig i sina armar med unika åkattraktioner, nöjen och en ovärderlig atmosfär av glädje och njutning.

Champs Elysees.
En av de vackraste gatorna i hjärtat av Paris. Green Chanz-Elise sträcker sig genom den centrala delen av staden i 2 km. Det finns oändliga butiker, kontor, banker, parker. Varje park har sitt eget fokus.

Frankrike är ett populärt resmål i Europa. Turister från hela världen besöker denna delstat dygnet runt för att promenera genom gatorna i vackra städer, besöka kända sevärdheter och få oförglömligt nöje.