Turkki

Matka ajassa taaksepäin: Neitsyttornin historia

Matka ajassa taaksepäin: Neitsyttornin historia

Kun sukeltaamme Turkin rikkaaseen historiaan, meillä on lukemattomia tarinoita kerrottavana ja erityisiä paikkoja löydettäväksi.

Lomat Turkissa

Lomat Turkissa

Turkista on nopeasti tullut suosittu lomakohde brittiläisille matkailijoille. Idän ja lännen maa on loistava sekoitus kulttuuria, historiaa ja rantoja.
Jotkin Turkin kansalliset vapaapäivät ovat ainutlaatuisia, kuten kansallisen suvereniteetin ja lasten päivä, jolla muistetaan kansalliskokouksen ensimmäistä kokousta vuonna 1920, mutta Atatürk esitti sen myös kansakunnalle lahjana lapsilleen.

Retket Istanbuliin

Retket Istanbuliin

Retket Istanbuliin ovat loistava tapa tutustua kaupunkiin, tutustua sen rikkaaseen historiaan ja maistaa paikallisia makuja. Tämän huimaa kaupungin kimaltelevat moskeijat, ottomaanien palatsit ja basaarit nauttivat silmille.
Jos haluat nähdä kaikki kaupungin tärkeimmät monumentit, koko päivän kierros on paras tapa mennä. Asiantuntevan oppaan avulla voit tutkia kaupungin kohokohtia, kuten Hagia Sofiaa, Sinistä moskeijaa ja Yerebatan basilikaa.

Kusadasi on erityinen kaupunki Turkissa

Kusadasi on erityinen kaupunki Turkissa

Aurinkoisen ja vieraanvaraisen Turkin faneja kehotetaan kiinnittämään huomionsa kuuluisaan Kusadasin lomakohteeseen, joka tarkoittaa "lintusaarta". Kusadasi sijaitsee Egeanmeren rannikolla. Tämä lomakeskus erottuu laadukkaasta palvelustaan, upeasta luonnostaan ja lukuisista erilaisista retkistä. Jos päätät viettää lomasi Kusadasissa, muista vierailla kuuluisassa 1500-luvun Barbarossan merirosvon linnoituksessa.

Saklikent - Turkki: matkaopas

Saklikent - Turkki: matkaopas

Kyllä, ja sinulla on mahdollisuus valita lomakeskus oman makusi ja kykyjesi mukaan. Saklikent on lomakeskus, joka tyydyttää useimpien talven ystävien tarpeet. Tämä virkistyspaikka sisältyy Turkin hiihtokeskusten luokitukseen, jossa yhdistyvät talvi- ja kesälomat, koska laskeutuessasi vuorelta löydät itsesi heti lämpimältä mereltä.

Kartalkay. Lomat turkkilaisessa lomakeskuksessa

Kartalkay. Lomat turkkilaisessa lomakeskuksessa

Turkin lomaihmeet yhdistetään yleensä merenrantarantoihin, suklaanrusketukseen ja kaikenlaiseen viihteeseen. Tämän maan erityinen herkkyys ja luonnon ainutlaatuisuus ei kuitenkaan ole piilossa vain Turkin rannoilla. Upea puisto nimeltä Edigöller on koonnut kaikki ainutlaatuiset ominaisuudet suojelualueelta, jonka vieressä Kartalkain hiihtokeskus sijaitsee. Mistä muusta ihminen voi haaveilla!

"Muu Turkki": 6 ainutlaatuista ominaisuutta lomalle Marmariksessa

"Muu Turkki": 6 ainutlaatuista ominaisuutta lomalle Marmariksessa

Pidätkö Turkista, mutta Antalya ja Kemer ovat jo tylsiä? On aika kokeilla jotain uutta. Välimeren rannikon lisäksi Turkissa on myös Egeanmeri. Tämä on erilainen Turkki, ei niin tuttu ja tutkittu.