pulyka

Utazás vissza az időben: A Maiden's Tower története

Utazás vissza az időben: A Maiden's Tower története

Miközben Törökország gazdag történelmében elmélyülünk, számtalan mesét kell elmesélni, és különleges helyeket fedezhetünk fel.

Nyaralás Törökországban

Nyaralás Törökországban

Törökország gyorsan a brit utazók népszerű nyaralóhelyévé vált. A kelet-nyugat ország a kultúra, a történelem és a strandok nagyszerű keveréke.
Néhány nemzeti ünnep Törökországban egyedülálló, mint például a nemzeti szuverenitás és a gyermeknap, amely az 1920-as Nagy Nemzetgyűlés első összejövetelére emlékezik, de szintén Atatürk ajándékozta meg a nemzetnek gyermekeiknek.

Kirándulások Isztambulba

Kirándulások Isztambulba

Az isztambuli túrák nagyszerű lehetőséget kínálnak a város felfedezésére, gazdag történelmének felfedezésére és a helyi ízek megkóstolására. Ennek a szédítő városnak a csillogó mecsetjei, oszmán palotái és bazárjai gyönyörűek a szemnek.
Ha a város összes fő műemlékét szeretné megtekinteni, egy egész napos túra a legjobb út. Egy hozzáértő idegenvezetővel felfedezheti a város nevezetességeit, köztük a Hagia Sophiát, a Kék mecsetet és a Bazilika Ciszternáját.

Kusadasi egy különleges város Törökországban

Kusadasi egy különleges város Törökországban

A napfényes és vendégszerető Törökország rajongóinak azt tanácsoljuk, hogy fordítsák figyelmüket a híres Kusadasi üdülőhelyre, amely „madár-sziget”-nek felel meg. Kusadasi az Égei-tenger partján található. Ezt az üdülőhelyet minőségi szolgáltatásai, csodálatos természete és számos különféle kirándulási lehetőség jellemzi. Ha úgy dönt, hogy Kusadasiban nyaral, mindenképpen látogassa meg a híres 16. századi Barbarossa kalóz erődöt.

Saklikent - Törökország: útikalauz

Saklikent - Törökország: útikalauz

Igen, és lehetősége van arra, hogy saját ízlése és lehetőségei szerint válassza ki az üdülőhelyet. Saklikent az az üdülőhely, amely a legtöbb télkedvelő igényeit kielégíti. Ez a kikapcsolódásra alkalmas hely szerepel a téli és nyári vakációt ötvöző törökországi síterepek értékelésében, mivel a hegyről leszállva azonnal a meleg tengeren találja magát.

Kartalkay. Nyaralás a török üdülőhelyen

Kartalkay. Nyaralás a török üdülőhelyen

Törökországban a nyaralás csodáit általában a tengerparti strandokhoz, csokoládébarnuláshoz és mindenféle szórakozáshoz kötik. Ennek az országnak a természetének különleges finomsága és egyedisége azonban nem csak a török partokon bújik meg. A rezervátum minden egyedi tulajdonságát összegyűjtötte az Edigöller nevű csodálatos park, mely mellett található a Kartalkai síterep. Mi másról álmodozhat az ember!

"Egyéb Törökország": a marmarisi nyaralás 6 egyedi jellemzője

"Egyéb Törökország": a marmarisi nyaralás 6 egyedi jellemzője

Szereted Törökországot, de Antalya és Kemer már unalmas? Ideje kipróbálni valami újat. Törökországnak a Földközi-tenger partján kívül az Égei-tenger is található. Ez egy másik Törökország, nem annyira ismerős és tanult.