kalkoen

Een reis terug in de tijd: de geschiedenis van Maiden's Tower

Een reis terug in de tijd: de geschiedenis van Maiden's Tower

Terwijl we ons verdiepen in de rijke geschiedenis van Turkije, zijn er talloze verhalen te vertellen en bijzondere plekken om te ontdekken.

Vakantie in Turkije

Vakantie in Turkije

Turkije is snel uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming voor Britse reizigers. Het oost-west-land is een geweldige mix van cultuur, geschiedenis en stranden.
Sommige nationale feestdagen in Turkije zijn uniek, zoals de Nationale Soevereiniteit en Kinderdag die de eerste bijeenkomst van de Grote Nationale Vergadering in 1920 herdenkt, maar werd ook door Ataturk aan de natie gepresenteerd als een geschenk voor hun kinderen.

Rondreizen naar Istanboel

Rondreizen naar Istanboel

Tours naar Istanbul zijn een geweldige manier om de stad te verkennen, de rijke geschiedenis te ontdekken en lokale smaken te proeven. De glinsterende moskeeën, Ottomaanse paleizen en bazaars van deze duizelingwekkende stad zijn een lust voor het oog.
Als je alle belangrijke monumenten van de stad wilt zien, is een dagtour de beste manier om te gaan. Met een deskundige gids verken je de hoogtepunten van de stad, waaronder de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en de Basilica Cisterne.

Kusadasi is een bijzondere stad in Turkije

Kusadasi is een bijzondere stad in Turkije

Fans van het zonnige en gastvrije Turkije wordt aangeraden hun aandacht te richten op de beroemde badplaats Kusadasi, wat zich vertaalt als "vogeleiland". Kusadasi ligt aan de kust van de Egeïsche Zee. Dit resort onderscheidt zich door zijn kwaliteitsservice, prachtige natuur en een groot aantal verschillende excursies. Als u besluit uw vakantie in Kusadasi door te brengen, bezoek dan zeker het beroemde 16e-eeuwse piratenfort Barbarossa.

Saklikent - Turkije: reisgids

Saklikent - Turkije: reisgids

Ja, en u heeft de mogelijkheid om een resort te kiezen naar uw eigen smaak en mogelijkheden. Saklikent is het resort dat voldoet aan de behoeften van de meeste winterliefhebbers. Deze plek voor recreatie is opgenomen in de beoordeling van skigebieden in Turkije, die winter- en zomervakantie combineren, omdat je, als je van de berg bent afgedaald, je meteen op de warme zee bevindt.

Kartalkay. Vakantie in Turkse badplaats

Kartalkay. Vakantie in Turkse badplaats

Vakantiewonderen in Turkije worden meestal geassocieerd met stranden aan zee, chocoladebruining en allerlei soorten entertainment. De speciale delicatesse en uniciteit van de natuur van dit land is echter niet alleen verborgen aan de Turkse kusten. Het prachtige park genaamd Edigöller heeft alle unieke kwaliteiten van het reservaat verzameld, waarnaast het skigebied Kartalkai ligt. Waar kan een mens nog meer van dromen!

"Ander Turkije": 6 unieke kenmerken van een vakantie in Marmaris

"Ander Turkije": 6 unieke kenmerken van een vakantie in Marmaris

Hou je van Turkije, maar zijn Antalya en Kemer al saai? Het is tijd om iets nieuws te proberen. Naast de Middellandse Zeekust heeft Turkije ook de Egeïsche Zee. Dit is een ander Turkije, niet zo bekend en bestudeerd.