Kusadasi is een bijzondere stad in Turkije

Fans van het zonnige en gastvrije Turkije wordt aangeraden hun aandacht te richten op de beroemde badplaats Kusadasi, wat zich vertaalt als "vogeleiland". Kusadasi ligt aan de kust van de Egeïsche Zee. Dit resort onderscheidt zich door zijn kwaliteitsservice, prachtige natuur en een groot aantal verschillende excursies. Als u besluit uw vakantie door te brengen in Kusadasi, breng dan zeker een bezoek aan het beroemde 16e-eeuwse fort van de Barbarossa-piraat.

Degenen die gewend zijn om op hun eigen eigen en sightseeing zonder gids en reisgezelschappen kunnen een auto huren in Turkije bij een verhuurkantoor en zijn van niemand afhankelijk. Een auto huren in Istanbul kost gemiddeld 15 euro per dag, in Antalya vanaf 14 euro per dag.


Niet ver van het resort liggen oude steden als Didim, Efeze, Priene, het Huis van de Heilige Maagd Maria en de museumstad Pamukkale, wat zich vertaalt als "kasteel van katoen". In Efeze kun je het vierde wereldwonder zien - de Tempel van Artemis. Als je naar Didyma gaat, kun je persoonlijk de onvergelijkbare tempel van Apollo zien. Maar Kusadasi trekt niet alleen de aandacht van toeristen met architectonische monumenten, maar ook met zijn hoogontwikkelde infrastructuur: een groot aantal verschillende restaurants, bars, winkels, prachtige hotels en clubs.



Voor liefhebbers van een rustige vakantie gebouwde vrijstaande bungalows. Ook kunnen vakantiegangers de plaatselijke bazaar bezoeken, waar u, met de mogelijkheid om te onderhandelen, niet alleen souvenirs, maar ook antiek kunt kopen. Je kunt niet alleen genieten van de prachtige stranden, maar ook al het moois van de onderwaterwereld van de Egeïsche Zee zien door je in te schrijven bij een duikschool. Het plaatselijke waterpark zal u en uw kinderen niet onverschillig laten. En dankzij het heerlijke klimaat kunt u op elk moment van het jaar op vakantie gaan.