Kusadasi on erityinen kaupunki Turkissa

Aurinkoisen ja vieraanvaraisen Turkin faneja kehotetaan kiinnittämään huomionsa kuuluisaan Kusadasin lomakohteeseen, joka tarkoittaa "lintusaarta". Kusadasi sijaitsee Egeanmeren rannikolla. Tämä lomakeskus erottuu laadukkaasta palvelustaan, upeasta luonnostaan ja lukuisista erilaisista retkistä. Jos päätät viettää lomasi Kusadasissa, muista vierailla kuuluisassa 1500-luvun Barbarossa-merirosvossa.

Ne, jotka ovat tottuneet matkustamaan laivoillaan omat ja kiertoajelut ilman opasta ja kiertoajeluryhmät voivat vuokrata auton Turkista vuokraustoimistosta eivätkä ole riippuvaisia kenestäkään. Auton vuokraus Istanbulissa maksaa keskimäärin 15 euroa päivässä, Antalyassa alkaen 14 euroa päivässä.


Lähellä lomakohteen sijaitsevat muinaiset kaupungit kuten Didim, Efesos, Priene, Pyhän Neitsyt Marian talo ja museokaupunki Pamukkale, joka tarkoittaa "puuvillalinnaa". Efesoksessa voit nähdä neljännen maailman ihmeen - Artemiksen temppelin. Jos suuntaat Didymaan, voit henkilökohtaisesti nähdä verrattoman Apollon temppelin. Mutta Kusadasi houkuttelee matkailijoiden huomion paitsi arkkitehtonisilla monumenteilla, myös erittäin kehittyneellä infrastruktuurillaan: lukuisilla erilaisilla ravintoloilla, baareilla, kaupoilla, upeilla hotelleilla ja klubeilla.



Hiljaisen loman ystäville rakennettu erillinen bungalow. Myös lomailijat voivat vierailla paikallisessa basaarissa, jossa voit tinkiä ja ostaa matkamuistoja, mutta myös antiikkia. Et voi vain nauttia upeista rannoista, vaan myös nähdä kaiken Egeanmeren vedenalaisen maailman kauneuden ilmoittautumalla sukelluskouluun. Paikallinen vesipuisto ei jätä sinua ja lapsiasi välinpitämättömäksi. Ja upean ilmaston ansiosta voit lähteä lomalle mihin aikaan vuodesta tahansa.