Ranska

Luxemburgin puutarhat: Kasvitieteellinen paratiisi Pariisin sydämessä

Luxemburgin puutarhat: Kasvitieteellinen paratiisi Pariisin sydämessä

Pariisin vilkkaiden katujen keskellä sijaitsee rauhallinen pyhäkkö, joka valloittaa niin paikallisten kuin vierailijoiden sydämet - Luxembourg Gardens.

Versaillesin palatsi: missä historia ja ylellisyys kohtaavat

Versaillesin palatsi: missä historia ja ylellisyys kohtaavat

Pariisin laitamilla sijaitseva Versailles'n palatsi ei ole pelkästään kivi- ja kultarakennelma, vaan elävä todistus historian ja ylellisyyden kietoutuvista langoista.

Ranskan suosituimmat paikat

Ranskan suosituimmat paikat

Ranska on yksi maailman romanttisimmista maista, jossa on moderni infrastruktuuri. Täällä upea luonto korvataan ylellisillä arkkitehtonisilla monumenteilla, historiallisilla museoilla.

Notre-Dame-de-Blanc-Manton kirkko

Notre-Dame-de-Blanc-Manton kirkko

Kirkko rakennettiin vuosina 1685-1690 Don Antoinade Mashan suunnitelmien mukaan. Sen julkisivu on peräisin 1700-luvun alusta. Kolmion muotoinen päällystys lepää pilastereilla, joissa on dooria ja joonia, jotka on otettu muinaisesta Saint Eloi de Barnabite -kirkosta, joka tuhoutui Boulevard Palacen rakentamisen aikana. Sisätilojen lieriömäinen holvi 1800-luvulla rakennettiin uudelleen Baltarin toimesta. St. Genevieven kappelissa (Baltar rakensi sen vuonna 1844) on kokoelma 1600-luvun alun maalauksia, joissa on kuvattuna kohtauksia Vanhasta testamentista. oikeanpuoleisessa navassa. "The Adoration of the Shepherds", kirjoittanut J.-M. Brall; barokkityylinen saarnatuoli on vuodelta 1749, ja sitä koristavat norsunluusta ja tinasta upotetut intarsiapaneelit.

Ranskan Riviera - Azure Fairy Tale

Ranskan Riviera - Azure Fairy Tale

Kauniit rannat palmujen keskellä, kuuluisat lomakeskukset, joissa vierailee satoja kuuluisia vieraita, sininen Välimeren taivas, luksushotellit ja kristallinkirkkaat vedet – nämä ovat tämän epätavallisen alueen – Cote d'Azur, joka tunnetaan myös nimellä Ranskan Riviera, turistikanoneja. Turistit kaikkialta maailmasta tulevat Etelä-Ranskaan viettämään aurinkoista lomaa, kaipaavat luksusta, kultaista hiekkaa ja taivaansinistä merta yhdistettynä pitkän rannikon vaikuttavaan luontoon.

Suosittuja ranskalaisia jälkiruokia

Suosittuja ranskalaisia jälkiruokia

Ranskalaiselle keittiölle tulee aina olemaan suuri kysyntä. Päämenun monien eri ruokien lisäksi ranskalaiset ovat kuuluisia jälkiruoistaan. Vain he voivat löytää jälkiruoan melkein jokaiseen makuun. He näyttävät keksineen aivan kaiken. Keksejä, kakkuja, kohokkaita, kaikki tämä on heidän keittiössään.

Lomat Ranskassa

Lomat Ranskassa

Parafrasoidaan tunnettua sanontaa - "nähdä Ranska ja kuolla." Rikkauden ja ylellisyyden keskittyminen Champs Elysees -kadulle, Montmartren vilkas elämä, hieno ranskalainen keittiö pienissä ravintoloissa, kansallinen maku kaikissa ilmenemismuodoissaan.