Lomat Ranskassa

Parafraasilla tunnettua sanontaa - "nähdä Ranska ja kuolla." Rikkauden ja ylellisyyden keskittyminen Champs Elysees -kadulle, Montmartren vilkas elämä, hieno ranskalainen keittiö pienissä ravintoloissa, kansallinen maku kaikissa ilmenemismuodoissaan.

Ne, jotka haluavat matkustaa autolla, varaavat yleensä autonsa Ranskasta verkossa etukäteen. Pariisissa kompaktin auton vuokraus maksaa alkaen 16 euroa per päivä, Cannesissa hieman kalliimpi - alkaen 21 euroa per päivä päivä. Hinnat voivat vaihdella vuodenajan, autoluokan ja vuokra-ajan mukaan.

Kaiken tämän tunteneena ei voi muuta kuin rakastua tähän maahan eikä halua tulla tänne uudelleen. Ranskalainen keittiö on yksinkertaista ja samalla hienostunutta. Munamunasta tulee "taivaan manna", ja kuuluisa sipulikeitto muuttuu "jumalien nektariksi".

Foie gras, artisokat, bouillabaisse,
osterit - jokainen Ranskan alue on oma perinteinen herkkunsa. Ranskaan saapuessaan jokainen turisti pitää mielessään koko lista tekemistä. Alkaen "sylkemisestä Eiffel-tornista" ja päättyen vierailuun Loiren kuninkaallisissa linnoissa.


Loire-joen reitti
on perinteinen turistireitti niille, jotka haluavat tutustua maan historiaan, nähdä muinaisen arkkitehtuurin ainutlaatuisia monumentteja ja tuntea tunnelman romanttisesta keskiajasta. Chinon, Amboise, Chambord, Chateauden - mikä tahansa näistä nimistä kuvastaa vuosisatojen historiaa. Vahamuseo ("Ladies' Gallery"), valo- ja ääni-iltaesityksiä, puhdasrotuisten koirien demonstroiva ruokinta ("koirakeitto") - nämä viihteet upottavat linnan vieraat ikivanhaan tunnelmaan. Ylellisyyden ja "tähden" tyylikkyyden ystävien kannattaa ehdottomasti vierailla "Ranskan Rivieralla", kuuluisalla Cote d'Azurilla.


Cannes, Menton, Cassis, Antibes, Nizza. Tämä on taiteilijoiden, muusikoiden, miljonäärien ja aristokraattien ranta. Myös ulkoilun harrastajat löytävät paikkansa Ranskan auringon alla. Avoriaz, Val Thorens, Les Arcs, Meribel, Chamonix, Courchevel, loppujen lopuksi - nämä nimet kaikuvat iloisesti hiihdon ystävien ja lumilautailun ystävien sydämissä. Upeat eri vaikeustasoiset rinteet, välittävä palvelu, erilaiset hinnat tekevät näistä talvivirkistyspaikoista arvostettuja ja suosittuja.