Nyaralás Franciaországban

A jól ismert mondást átfogalmazva – „látni Franciaországot és meghalni”. A gazdagság és a luxus koncentrációja a Champs Elysees-n, a Montmartre pezsgő élete, finom francia konyha kis éttermekben, nemzeti íz minden megnyilvánulásában.

Azok, akik szeretnek autóval utazni, általában online foglalják le autójukat Franciaországban. Párizsban egy kompakt autó bérlése napi 16 eurótól, Cannes-ban kicsit drágábban – 21 eurótól nap. Az árak az évszaktól, az autóosztálytól és a kölcsönzési időszaktól függően változhatnak.

Miután mindezt érezte, az ember nem tehet mást, mint beleszeret az országba, és nem akar többé idejönni. A francia konyha egyszerű és kifinomult egyszerre. A tojásos omlett itt „mennyországi mannává”, a híres hagymaleves pedig „az istenek nektárjává” válik.

Foie gras, articsóka, bouillabaisse,
osztriga – Franciaország minden régiója megvan a maga hagyományos csemege. Franciaországba érkezve minden turista a tennivalók egész listáját tartja a fejében. Kezdve az Eiffel-torony kiköpésével és a Loire-menti királyi kastélyok meglátogatásával.


A Loire folyó folyása
egy hagyományos turistaút azok számára, akik szeretnének megismerkedni az ország történelmével, meg akarják tekinteni az ókori építészet egyedülálló emlékeit és átérezni a hangulatot. a romantikus középkorból. Chinon, Amboise, Chambord, Chateauden - ezek a nevek évszázados történelmet tükröznek. Viaszmúzeum ("Női Galéria"), fény- és hangos esti előadások, fajtatiszta kutyák demonstratív etetése ("kutyaleves") - ezek a mulatságok ősi hangulatba merítik a kastély vendégeit. A luxus és a "sztársikkek" szerelmeseinek mindenképpen érdemes ellátogatniuk a "francia riviérára", a híres Cote d'Azur-ra.


Cannes, Menton, Cassis, Antibes, Nice. Ez a művészek, zenészek, milliomosok és arisztokraták partja. A szabadtéri sportok szerelmesei is megtalálják a helyüket Franciaország napfénye alatt. Avoriaz, Val Thorens, Les Arcs, Meribel, Chamonix, Courchevel, végül – ezek a nevek örömmel visszhangoznak a sí- és snowboard szerelmesek szívében. Csodálatos, különböző nehézségi fokú lejtők, gondoskodó kiszolgálás, változatos árak teszik rangossá és népszerűvé ezeket a téli kikapcsolódási helyeket.