Ranskan Riviera - Azure Fairy Tale

Kauniit rannat palmujen keskellä, kuuluisat lomakeskukset, joissa on satoja kuuluisia vieraita, sininen Välimeren taivas, luksushotellit ja kristallinkirkkaat vedet – nämä ovat tämän epätavallisen alueen – Cote d'Azurin, joka tunnetaan myös nimellä Ranskan Riviera, turistikanoneja. Turistit kaikkialta maailmasta tulevat Etelä-Ranskaan viettämään aurinkoista lomaa ja kaipaavat ylellisyyttä, kultaista hiekkaa ja taivaansinistä merta yhdistettynä pitkän rannikon vaikuttavaan luontoon.
Mukava matkan saavuttamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autoa vuokrauspalvelut Ranskassa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Cannesissa on 20 euroa päivässä, Nizzassa - 18 euroa päivässä.
Muita nähtävyyksiä ovat viehättäviä kaupunkeja, jotka sijaitsevat viehättävien kukkuloiden keskellä, rikkaat perinteet, kauniit monumentit ja tietysti keittiö. Alue päihittää osallistujaennätykset joka vuosi, ja jokainen lomakeskus on ylpeä "kohokohteistaan". Iltaisin romanttiset kävelykadut ovat täynnä satoja kierteleviä vieraita, ja parhaat klubit ja diskot aloittavat hullun tanssinsa ennen aamunkoittoa. Kaupunkien kaduilla voit ihailla kalleimpia autoja, maistaa herkullisia ruokia ja juomia, rentoutua Euroopan parhailla uintialueilla ja nähdä satoja onnellisia turisteja joka päivä. Jos joku etsii hiljaista, halpaa ja rauhallista yöpymispaikkaa, Côte d'Azur ei todennäköisesti ole häntä varten. Riviera houkuttelee paitsi kauniilla maisemilla ja mielenkiintoisilla monumenteilla. Korkea auringon aktiivisuus, yli 300 päivää vuodessa, suotuisa Välimeren subtrooppinen ilmasto ja lämmin meri, jonka lämpötila laskee harvoin alle 25 ° C - tämä houkuttelee turisteja. Tässä osassa Ranskaa talvet ovat leutoja ja kosteita, kun taas kesät ovat kuivia ja kuumia. Rannikolla vierailevat usein vesiurheilun ystävät. Täällä hallitsee Mistral - ihanteellinen tuuli purjelaudalla purjehtimiseen. Côte d'Azur ulottuu lännessä Espanjan ja idässä Italian väliin, ja pohjoisessa tämä osa maasta on suojattu kylmiltä tuulilta, jotka puhaltavat mantereelta, Alpes-Maritimesin vyöhykkeeltä ja Provencen Alppien vuoristoalueilta.


Alueen tärkein kaupunki on Marseille, portti Välimerelle. Sijaintinsa ansiosta kaupunki on epätavallisen värikäs, kosmopoliittinen ja monikansallinen, minkä takaa monien kulttuurien sekoitus. Kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen monumenttinsa, kaoottisen historiansa ja monien mielenkiintoisten nähtävyyksiensä vuoksi.
Voit aloittaa matkasi ympäri kaupunkia Marseillen historian museosta. Seuraavaksi sinun kannattaa mennä Vieux Portiin - antiikin ajoista asti sykkivään kaupungin sydämeen, jossa on ankkuroituna kauniita jahteja ja kalastusveneitä. Pengerrys houkuttelee nälkäisiä turisteja tuoreen kalan ja äyriäisten tuoksuilla, jotka tulevat erinomaisista tavernoista, jotka on suunniteltu suurelle ihmisvirralle. Kannattaa muuten katsoa kahta historiallista Pyhän Nikolauksen ja Pyhän Johanneksen rannikkolinnoitusta ja muistuttaa meritaisteluista ja merirosvojen hyökkäyksistä.
Sitten on aika siirtyä vilkkaan La Canebièren kaupungin päävaltimolle keskustassa, jossa monet kaupat tarjoavat paitsi matkamuistoja, myös hienoimpia ranskalaisia ​​tuotteita. Jäljet ​​kreikkalaisista linnoituksista voidaan nähdä raunioiden puutarhassa.

Raunioiden puutarhassa näkyy jälkiä kreikkalaisista linnoituksista. Ja kaupungin mielenkiintoisimmat monumentit ovat kaupungintalo, joka tunnetaan myös nimellä Hotel de Ville, kaupungin henkinen kehto - Notre Damen katedraali de la Garde, jossa on kultainen Neitsyt Marian patsas ja Pyhän Victorin luostari valtavilla katakombeilla. Marseillen sijainti kukkuloilla tekee alueesta ainutlaatuisen maisemallisesti. Kaupunki koostuu luonnontiloista, puistoista ja puutarhoista, jotka ovat helppoa kuljeskella ja nauttia rentoutumisesta rehevän kasvillisuuden varjossa. Useiden mielenkiintoisten museoiden lisäksi turistit käyvät usein Ifin linnassa - meren syvyyksistä nousevalle kalliosaarelle, joka tunnetaan Alexandre Dumasin romaanista "Monte Criston kreivi", jossa linnassa pidettiin vankeja.< br>


Monet turistit haluavat jäädä tänne pidempään rentoutuakseen ylellisissä hotelleissa ja useilla pienillä rannoilla, jotka ovat hajallaan ympäröivällä rannikolla. Parhaat hiekkarannat sijaitsevat kuitenkin kaupungin kaakkoisosassa, Calanquesin rannikolla, missä vaikeapääsyiset kalliot laskeutuvat taivaansiniseen mereen ja pienissä poukamissa on upeita uintipaikkoja. Alueeseen on parasta tutustua veneellä risteilyllä, jonka järjestävät Marseillen, Cassisin, La Ciotatin ja Bandolin satamat. Perpignan, suuri rannikkokaupunki, joka sijaitsee useiden pienten lomakohteiden, kuten Canet-en-Roussillonin, Étang-de-Canetin ja de. Saint-Nazaire ja Saint-Cyprien-Plage ovat täynnä satoja turisteja, jotka viettävät aikaa rannikolla kesällä. Kaupungissa voit vierailla useissa mielenkiintoisissa monumenteissa, osallistua lukuisiin "festivaaleihin" ja rentoutua upeilla, pitkillä ja leveillä rannoilla, joissa on hienoa vaaleaa hiekkaa. Niiden viehättävyyttä lisää niiden sijainti sylkellä, jonka erottaa merestä kaunis laguuni. Rannikko on ihanteellinen purjehdukseen, purjelautailuun, leijalautailuun ja varjoliitoon. Lomakeskuksissa on monia luksushotelleja ja huoneistoja vuokrattavana, rannoilla voi vuokrata urheilu- ja viihdelaitteita ja ottaa aurinkoa tuntikausia.

Sete on lomakaupunki, jossa on monia nähtävyyksiä. Turisteja houkuttelee tänne Saint- Pierre-festivaali kesäkuussa, omistettu Saint-Pierren kaupungin suojeluspyhimykselle. Loman aikana pyhitetään meri ja kalastusalukset. Lisäksi lomakeskuksessa on useita mielenkiintoisia museoita, voit vierailla katedraalissa ja valita leveän hiekkarannan de la Corniche etelässä est of the city, jonne johtaa kaunis kävelykatu. Lomakeskuksessa on useita hyviä ruokapaikkoja. Myös erittäin suosittuja ovat risteilyt ympäröivällä laguunilla, jota pidetään Ranskassa tärkeimpänä osterinviljelyalueena. Montpellier on poikkeuksellinen metropoli. Tämä on houkutteleva kaupunki turisteille ja kaunis, moderni lomakeskus. Sinun pitäisi ehdottomasti mennä vanhaan kaupunkiin ja sen häikäiseviin monumentteihin. Ja muista istua trendikkäissä kahviloissa, jotka täyttävät keskustan. Kaupungin keskustassa turistijoukot kävelevät laajoilla aukioilla ja viehättävien kartanoiden reunustamilla viehättävillä kaduilla. Nähtävyydet, kuten St-Come Hotel, Pyhän Pietarin katedraali, kasvitieteellinen puutarha ja lukuisat museot, ovat pakollisia matkareitilläsi. Eritasoisten hotellien lisäksi lomakeskus tarjoaa matkailijoille kauniita rantoja, jotka sijaitsevat sinisten laguunien ja hiekkaisten sylkien keskellä.
Parhaat hienohiekkaiset rannat sijaitsevat viereisten Palava-les-Flotsin ja Carnon-Plagen kaupunkien läheisyydessä. Nämä ovat kilometrejä hyvin hoidettua rantaviivaa, jotka sopivat ihanteellisesti vesiurheilun harrastamiseen ja rentoutumiseen miellyttävässä ilmapiirissä. Monissa paikoissa on hienoa hiekkaa ja loiva rinne mereen. Cassis on pieni kalastajakeskus, joka sijaitsee viehättävässä lahdessa, jota ympäröivät näyttävät ja korkeat kalliot. Kaupungissa vierailevat turistit arvostavat viehättävää satamaa, värikkäitä taloja viihtyisine kahviloineen ja miellyttäviä hiekka- ja kivirantoja, joissa voi viettää monta tuntia; urbaani de la Grande Mer erottuu joukosta, mutta lähellä olevilta kallioilta löytyy myös hiljaisempia paikkoja. Kannattaa myös suunnata Cap Canayn ympäristössä oleville vähemmän tungoisille ja villeille rannoille. Kaupunki houkuttelee turisteja myös syyskuussa järjestettävillä viinifestivaaleilla.

Saint-Tropez on upea lomakeskus, joka antaa unettomia öitä monille Cote d'Azurilla lomaa suunnitteleville turisteille. Näkyviä persoonallisuuksia eri puolilta maailmaa Maailmalla on huvilansa kuuluisassa Millionaire Bayssä. Kaupungille on ominaista kapeita katuja, joissa on monia nurkkia ja koloja sekä taloja, jotka on sisustettu lämpimin etelän värein. Suurin osa turisteista kokoontuu satamapromenadille, jossa on eniten kahviloita ja puutarhat merelle päin. Lomakeskuksessa on rento ilmapiiri. Lis Squarella on ihana värikäs kukkatori. Kuten missä tahansa luksuslomakohteessa, Saint-Tropezissa voit viettää tuntikausia paistatellen kauniilla rannoilla, harrastaa vesiurheilua, purjehtia luksusjahdilla tai kävellä kauniilla kävelykaduilla. Mielenkiintoinen museo sijaitsee paikallisessa linnakkeessa. Kesäisin täällä järjestetään musiikkifestivaaleja. Lomakeskuksen ympärillä on kauniita rantoja. Ehkä paras niistä: pitkä, leveä ja hiekkainen Plage de Pampellone kaupungin kaakkoisosassa ja hieman pienempi Plage Tahiti, joka sijaitsee lähempänä keskustaa. Ympäröivän Cap Camarat -niemen juurella sijaitsee vähemmän suosittu Plage de Bonne Terrassen hiekkaranta. Johtopäätös on seuraava: Saint-Tropez on ylellinen paikka ja loma täällä maksaa paljon rahaa. Cannes - jos sinulla on mahdollisuus rentoutua Cote d'Azurilla, sinun tulee ehdottomasti käydä tämän osan upeimmassa lomakeskuksessa Ranska, jota monet turistit arvostavat kosmopoliittisuudestaan, kansainvälisen elokuvafestivaalin ja rikkaan yöelämän ansiosta. Riittää, kun kävelee rannikkoa pitkin, jotta voit lumoutua kauniista satamista, lahdista ja aurinkoista rantaa pitkin kulkevasta kävelykadusta. Kaupungin upeaa tunnelmaa korostavat myös Le Suquetin viehättävät kukkulat ylellisten hotellien takana, joista jokaisella on omat rannat. Turistit, jotka haluavat uida meressä, voivat myös hyödyntää Palais des Festivalsin lähellä olevia hiekkarantoja. Yleiset rannat ulottuvat myös useita kilometrejä pitkin korkeita Jean Ibert- ja de Midi -bulevardeja.

Uimisen jälkeen taivaansinisessä meressä kannattaa kävellä satamaa pitkin kulkevaa Croisettea pitkin, josta luksusjahdit lähtevät eksklusiiviselle kasinolle. Ylellisyyden ja loiston yhdistelmä kietoutuu merenrantaiseen ilmastoon, hiekkarantoihin ja vanhan kaupungin kapeisiin katuihin. Cannes on kaupungin läheisyydessä kasvava "ruoko", joka 1800-luvulla oli vielä tavallinen kylä. Vuonna 1946 pidettiin täällä ensimmäinen elokuvafestivaali, johon osallistuivat elokuvaan, taiteeseen ja show-liiketoimintaan liittyvät merkittävimmät tähdet. Upeiden bulevardien lisäksi kaupunkiin lyhyelle vierailulle tulevat turistit voivat ihailla myös historiallista osaa, jossa on keskiaikainen linna, Notre Dame de Y'Esperance -kirkko sekä useita paikallishistoriaan ja taiteeseen liittyviä museoita ja gallerioita. Houkuttelevaa yöelämää, muotinäytöksiä rantabulevardeilla ja upeita ravintoloita, joissa voit tuntea olosi elokuvatähdeksi.