Suosittuja ranskalaisia jälkiruokia

Ranskalaiselle keittiölle tulee aina olemaan suuri kysyntä. Päämenun monien eri ruokien lisäksi ranskalaiset ovat kuuluisia jälkiruoistaan. Vain he voivat löytää jälkiruoan melkein jokaiseen makuun. He näyttävät keksineen aivan kaiken. Keksit, kakut, kohokkaat, kaikki tämä on heidän keittiössään.

Usein tapahtui, että ranskalaiset vaihtoivat useita ainesosia ja loivat sen seurauksena uuden jälkiruoan, josta tuli myöhemmin kuuluisa kaikkialla maailmassa. Yksi niiden tärkeimmistä eduista on, että niiden valmistelussa ei ole mitään liian monimutkaista. Useimmiten voit valmistaa nämä jälkiruoat helposti itse keittiössäsi.



Juuri ennen matkaa monet turistit varaavat auton Ranskasta verkossa saadaksesi edullisen vuokrahinnan, nähdäksesi enemmän nähtävyyksiä ja ollaksesi riippuvainen matkaryhmistä. Cannesissa kompaktiluokan auton hinta alkaa 15 eurosta päivässä, Pariisissa hinta on suunnilleen sama - alkaen 14 euroa per päivä.

Erittäin suosittu jälkiruoka on makaroonit. Toisin sanoen tämä on yksinkertainen keksi.
Se on valmistettu yksinomaan proteiineista, sokerista ja manteleista. Pasta voi olla minkä värinen tahansa, koska kypsennyksen aikana vaivataan erityisiä väriaineita. Evästeet koostuvat kahdesta kerroksesta, joiden välissä on aina täyte. Se voi olla hedelmää, hilloa, kermaa. Valmiit keksit ovat hyvin mureita, ja täytteestä riippuen ne voivat olla makeita tai ei kovin makeita.



Profiterolit ovat myös kaikkien tiedossa. Nämä ovat pieniä piirakoita, jotka koostuvat taikinasta. On profitrooleja ilman täytettä, mutta useimmiten sisällä on kerma. He sanovat, että italialaiset keksivät ensimmäisenä tämän jälkiruoan jo 1500-luvulla. Ranskassa profiterolit eivät ole vain jälkiruoka. Vaihtamalla täytteen kermasta salaattiin, he saavat erinomaisen välipalan.

Kuuluisia croissanteja on mahdotonta olla muistamatta. Tämän jälkiruoan syntymäpaikka ei kuitenkaan ole Ranska, vaan Itävalta. Tämä on luultavasti kaloririkkain jälkiruoka kaikissa ranskalaisissa keittiöissä. Ruoanlaittoa varten ota rasvaisin öljy. Täytteessä myös paljon kaloreita. Croissantin sisällä voi olla kermaa, hedelmähilloa, suklaata. Ranskassa on tapana syödä croissanteja aamiaiseksi.


Monien ravintoloiden suosituin jälkiruoka on tiramisu. Tämän jälkiruoan tekemiseen tarvitset munia, keksejä, sokeria, mascarponea ja kaakaota. Hyvin usein savoiardi korvataan keksillä. On syytä huomata, että italialaiset keksivät alun perin tiramisun.