Populaire Franse desserts

Er zal altijd veel vraag zijn naar de Franse keuken. Naast veel verschillende gerechten van het hoofdmenu staan ​​de Fransen bekend om hun desserts. Alleen zij kunnen voor bijna elke smaak een dessert vinden. Ze lijken echt alles te hebben bedacht. Koekjes, cakes, souffles, het is allemaal aanwezig in hun keuken.

Het gebeurde vaak dat de Fransen verschillende ingrediënten veranderden, en als gevolg daarvan een nieuw dessert creëerden, dat later over de hele wereld beroemd werd. Een van hun belangrijkste voordelen is dat er niets al te ingewikkeld is in hun voorbereiding. Meestal kun je deze desserts gemakkelijk zelf in je keuken maken.



Lang voor de reis boeken veel toeristen een auto in Frankrijk online om een ​​gunstige huurprijs te krijgen, meer attracties te zien en niet afhankelijk te zijn van reisgroepen. In Cannes beginnen de kosten van een compacte auto vanaf 15 euro per dag, in Parijs zijn de kosten ongeveer hetzelfde - vanaf 14 euro per dag.

Een erg populair dessert zijn bitterkoekjes. Met andere woorden, dit is een eenvoudig koekje.
Het wordt uitsluitend bereid met eiwitten, suiker en amandelen. Pasta kan elke kleur hebben, omdat tijdens het koken speciale kleurstoffen worden gekneed. Cookies bestaan ​​uit twee lagen, daartussen zit altijd een vulling. Het kan fruit, jam, room zijn. De afgewerkte koekjes zijn erg mals en afhankelijk van de vulling kunnen ze zoet of niet erg zoet zijn.



Profiterolen zijn ook bij iedereen bekend. Dit zijn kleine pasteitjes, bestaande uit deeg. Er zijn soesjes zonder vulling, maar meestal zit er een crème in. Ze zeggen dat de Italianen de eersten waren die dit dessert bedachten, in de 16e eeuw. In Frankrijk zijn soesjes niet alleen een toetje. Door de vulling van room naar salade te veranderen, krijgen ze een uitstekende snack.

Het is onmogelijk om de beroemde croissants niet te onthouden. De geboorteplaats van dit dessert is echter weer niet Frankrijk, maar Oostenrijk. Dit is waarschijnlijk het meest calorierijke dessert in de hele Franse keuken. Neem voor het koken de vetste olie. Ook veel calorieën in de vulling. In de croissant kan room, fruitjam, chocolade zitten. In Frankrijk is het gebruikelijk om croissants te eten als ontbijt.


Het populairste dessert in veel restaurants is tiramisu. Om dit dessert te maken heb je eieren, koekjes, suiker, mascarpone en cacao nodig. Heel vaak wordt savoiardi vervangen door een koekje. Het is vermeldenswaard dat de Italianen oorspronkelijk met tiramisu kwamen.