изнајмување на возило во Женева

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

изнајмување на возило во Женева

Женева со право може да се нарече еден од најпознатите мирен и убави места во светот. Тоа е многу богата со туристички атракции и убави паркови, убавината на која е веќе прифатена од илјадници туристи од целиот свет.

Книга рент а кар услуги во carscombined.com сајт Женева и да почне истражување на градот. Тука навистина не е, што да видам.

Со помош на автомобил закуп, може да се постигне една од најинтересните места во Женева – гигант фонтана, која е најголема во Европа. Неговиот авион има висина од 140 метри. Тоа е исто така вреди да се посети на Town Hall, која е седиште на владата на Женева, познатиот ботаничката градина и Палатата на нациите, што не е инфериорен во однос на областа на Версај. Ќе добие огромна задоволство од одмор и да се сеќава на него за годините што доаѓаат.

Да патуваат во Женева, за изнајмување на автомобил паркинг прочитате услови

Швајцарскиот главен град на Женева има околу 4.500 паркинг места. Паркинг систем сам по себе изгледа како еден вид на виножитото. Тоа е, таа е поделена во боја зони – бела, сина, црвена, жолта (приватен паркинг простор). Секој паркинг простор подразбира одреден систем и цената на паркинг. И, се разбира, има и затворен паркинг, како и паркинг во бизнис центри.
Како и секаде, тука, таму се и платени и бесплатни места за паркирање. Бесплатно автомобил може да се паркира за време од 1 час до 15 часа. Во секој случај, потребните паркинг картичка, украсени во полицијата. Сите места за паркирање во Женева во управување со општинскиот имот. Така надоместокот за паркирање варира 1-4 франци. Изнајмување на автомобил да патуваат во Женева, ќе прочитате условите за паркирање.

трошоци за гориво во Женева.

Автомобил услуга во европски афера доста скапи. На пример, пополни автомобил со бензински или дизел што можете да за 1,8-1,9 франк литар.

ограничување на брзината во Женева.

Покрај тоа, казни за сторителот сосема доволно материјални. Максималната брзина на движење на автомобили во градот е ограничена на 50 км / ч. И забрзување, па дури и на 20 km / h, се соочува со казна од 460 франци.

Во овој поглед, тоа е безбедно да се каже дека прецизни и точни возење ќе ви даде можност да го цениме убавината на овој прекрасен град.

Peugeot 107

мини

изнајмување на возило во Женева
град:
Женева
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Женева Ford Fiesta
град:
Женева
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Женева
град:
Женева
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Женева
град:
Женева
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден