Car hire во Чикаго

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Чикаго – американски прагматични и германската економија

Без оглед на целта на вашиот престој во градот – дали сте бизнисмен, јавна личност, или само турист – треба да се изнајми автомобил во Чикаго! Такси превозот не се евтини, но преполната подземна железница не предизвикува задоволство. Затоа, најдобар начин за контрола на времето ќе се изнајми автомобил. Тоа е оваа верзија нуди нашата веб страница – сите наши автомобили се веќе осигурани и има голем сет на опции кои се олесни движењето. Часовна поддршка повеќејазичен не ќе може да се изгуби во овој град, и сите деловни партнери доаѓаат на задоволство на вашата прецизност и точност во времето!

Според САД автомобил за изнајмување – прописи за паркирање за патниците.

Преселба на Чикаго, рент а кар, треба да бидат свесни и во согласност со прописите за паркирање, казни за непочитување се доволно високи за да ги игнорираат. Така, црвена граница – Запирам е забрането, бела граница – автобуските постојки е дозволено само да се откажат од патниците во близина на зелен тротоарот паркинг е ограничен во времето. Во овие места секогаш ќе го видат знакот "10 минути за паркирање». Сино се означени места за лицата со хендикеп. Ако неправилно паркирање на автомобил, ќе добие парична казна или со вашиот изнајмен автомобил влече на казна-паркинг, а ќе мора да плаќаат повеќе од 500 долари. Постои бесплатен паркинг во текот на викендот, се раководи од знаци, има паркинг за 2 часа, постои паркинг, со ознака "Почетокот на птици» – ако се паркираат во утринските часови, а потоа спаси. Паркинг во близина на продавници означени со знакот "За корисниците само» – во една продавница, ќе треба да се донесе посебен ваучер паркинг. Нијанси на паркирање на автомобил во Чикаго, многу, но ако ги испита ова прашање пред патување во автомобил под кирија, ќе добиете само позитивни впечатоци.

Изнајмување на локации во САД:

Рент а кар во Њујорк
Рент а кар во Сан Франциско

Peugeot 107

мини

Car hire во Чикаго
град:
Чикаго
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Чикаго Ford Fiesta
град:
Чикаго
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Изнајмување на автомобили во Чикаго
град:
Чикаго
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Чикаго
град:
Чикаго
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден