Рент а кар во Инсбрук

Зачувај на 20-50%
резервации преку интернет

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Поволни се изнајми автомобил во Инсбрук

Спортски град на Австрија бара од своите жители и посетители на висока мобилност. Откако во градот, треба да имате време за сите деловни состаноци и доцна за туристички патувања, како нешто што не е пожелно. Затоа, единствено решение е да се изнајми автомобил во Инсбрук. Нашата компанија ви нуди оваа можност – книга вашиот автомобил со неограничена километража и осигурување се вклучени во кирија, со избирање на тоа од нашата флота. Дури и ако не знаат германски јазик, нашите часовник повеќејазична поддршка компензира за оваа ситуација. Бидете секогаш во право место во определеното време!

А патувањето во Инсбрук во автомобил за изнајмување – што треба да знаете.

Австрискиот град Инсбрук се уште може да се нарече "градот на планината." Овој град е различен од другите по тоа што има голем број на подземни паркинзи, кои се наоѓаат во центарот на градот, кој е многу лесен. Но, како и секој друг парк во градот, тоа е, исто така, се применува. Вие ќе треба да плати околу половина милиони евра. Бидете внимателни, бидејќи висината на простории не е толку голема – само неколку метри. Парк само во области кои се наменети за оваа цел, затоа што во спротивно ќе се гледа за вашиот автомобил на ред – на паркингот. Само сакав да се спомене дека се изнајми автомобил тука евтини. Ако зборуваме за цената на горивото, украинскиот бензин 95 ќе чини околу 1,4 за да се 1,6 евра за литар.

ограничување на брзината.

Градот, исто така, ќе ве молам оние туристи кои сакаат брзина и адреналин. Постојат улици, каде што може да се забрза до 200 километри на час, но тоа не е во градот.

Да резимираме, можеме да кажеме дека патувањето низ овој град на транспорт не е многу лесен и профитабилен, тоа е полесно да се изнајми автомобил – тоа ќе ве чини многу поевтино.

Други кар локации во Австрија:
Изнајмување на автомобили во Виена
Car Rental во Салцбург

Peugeot 107

мини

Изнајмување на автомобили во Инсбрук
град:
Инсбрук
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Изнајмување на автомобили во Инсбрук Ford Fiesta
град:
Инсбрук
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобил во Инсбрук
град:
Инсбрук
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување во Инсбрук
град:
Инсбрук
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден