Car hire во Крит

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Legendarily евтин автомобил за изнајмување на легендарниот Крит

За островот Крит во Грција, слушнав без претерување секоја од нив. Некој може дури и да се сеќавам на неколку митови, легенди, настаните кои се случија во Крит и имаше силно влијание врз неговите современици. Според грчката митологија, Зевс е роден тука, дури – главниот бог на древните пантеон. Затоа, на островот беа илјади споменици на културата од тоа време, кој го видел на подеми и падови на Грција. Видете ги сите на место е многу тешко за одмор, дури и ако целосно го жртвува сончање од страна на морето. Не го жртвува ништо од скапоцени остатокот ќе ви помогне да се онлајн брокер Carscombined.com, која нуди многу евтин автомобил имот на Крит. Автомобилот драматично ќе се зголеми вашата флексибилност, и можете да ја посетите како многу атракции на ден, колку сте ги посетиле и ако само за една недела, кој патувал пеш или со јавен превоз. Исто така, тоа е многу профитабилен, бидејќи изнајмување на трошоците се многу пониски отколку што би требало да плаќаат за патување со туристичка агенција или локалните таксисти. Патување на Крит повремено!

На автомобил за изнајмување на островот Крит – особено во сообраќајот.

Крит – најголемиот остров во Грција. Неговото население е околу еден милион луѓе. Големите градови се поврзани со патишта и малите градови повеќе тесни патишта. Патување на Крит, ќе се најдат знаци на грчки и англиски јазик. сообраќајните правила не се разликуваат од другите европски земји. Паркинг е на располагање, каде и да се види знакот забрана за паркирање. Понекогаш, за да се најде слободно место за паркирање може да биде тешко, особено во големите градови. Понекогаш мора да се купат специјални паркинг билет во најблискиот киоск.

Гориво во Крит – пресметка на трошоците на возниот автомобил.

Во градовите гориво работа до 7 часот, на автопатите околу часовникот. Во Крит нема да најдете бензинска станица со авто-сервис, за да земам гориво вашиот автомобил гориво вработен. Цената на еден литар бензин е околу 1,8 евра.

Изнајмување на локации во Грција градови:

Рент а кар во Кефалонија
Рент а кар во Закинтос

Peugeot 107

мини

Car hire во Крит
островот:
Крит
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Крит Ford Fiesta
островот:
Крит
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобил во Крит
островот:
Крит
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на возило на Крит
островот:
Крит
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден