Рент а кар во Прага

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Во Прага, изнајмување на автомобили може да биде профитабилна

Искусен патници велат дека Прага – ова е местото каде што само треба да ја посетите. Ова неверојатно убава градот, неговите ветровитите улици на лесно препознатливи готска замисли некој кој го видел барем една слика од чешкиот главен град. Овој град има толку многу атракции и културни локалитети, и навистина може да се смета за еден од најголемите атракција во Прага. Зачувај на превоз кога шетаат низ градот ќе им овозможи на сајтот Carscombined.com, која нуди многу атрактивна изнајмување на автомобили во Прага. Се должи на фактот дека машините ги испорачуваме најголемите и најпознатите тркалање салони во светот, сите понудени автомобили се на соодветно ниво: многу удобно и имате најновата системи за климатизација кои ги исполнуваат европските стандарди за квалитет. Таа, исто така ви овозможува да се намали цената на тркалање на сите времиња ниски вредности, бидејќи кога онлајн цел не е да го зададете името на компанијата која обезбедува на возила и, според тоа, за тоа нема да биде казни за фрлање.

Изнајмување на автомобили во Прага – што треба да знаете за паркирање?

Прага – еден од најубавите места во Европа. За да ја почувствувате магијата на градот и да видиме сите архитектонски атракции, препорачливо е да се патува со изнајмување на возило. Меѓутоа, ако на возилото што сте ги избрале изнајмување на автомобил, тогаш дефинитивно треба да се сетам на неколку карактеристики на automovement Прага. Пријатен белег на сообраќајот во Прага е точноста и учтивоста на возачите на патиштата. Врв на локалните движење е пак забрана на раскрсниците со семафори, и за ограничување на брзината на градот патишта и 50 километри. Исто така постои и голем процент на еднонасочни улици, но истакна знаци.

Во Прага, постојат четири видови на паркинзи, од кои секоја има своја боја. Единствената тешкотија, се сеќавам, каде и во што "боја" ќе имаат право да се паркираат вашиот автомобил, купи однапред за ваучери. Прекршување на правилата соочуваат со парични казни и вози вашиот автомобил на казна – област. Патем, во области далеку од центарот, таму е бесплатен паркинг.

Од цената на горивото во Прага.

Вреди да се запамети дека дизел гориво во Република Чешка е прилично скапи, околу 1,5 евра за литар, 95 бензин е малку поевтино – 1,2 евра. Земам гориво на профитабилен правци, како што постојат неколку поевтино гориво.

Така, ако се непријател на јавниот транспорт и пешачење, а потоа во Прага ќе може лесно да се изнајми автомобил. А патувањето низ градот нема да биде оптоварување.

Изнајмување на локации во Чешка:
Car hire во Карлови Вари

Peugeot 107

мини

Рент а кар во Прага
град:
Прага
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

изнајмување на автомобили во Прага, Ford Fiesta
град:
Прага
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Car Rental во Прага
град:
Прага
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Прага
град:
Прага
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден