Car hire во Минхен

Зачувај на 20-50%
резервации преку интернет

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Минхен: само најдобра цена

Минхен годишно собира стотици илјади туристи, но тоа не е само на познатиот Октоберфест. Покрај тоа, во овој град на Германија многу атракции и убави улици, а некои делови од градот останаа непроменети дури и на овој ден. Погледни сите ова тешко за едно патување, особено ако се има автомобил, како да се постигне со јавен превоз во странска земја е многу непријатно, тоа не е јасно за долго време. Carscombined.com сајт нуди решение за овој проблем: Изнајмување на автомобили во Минхен. Патување на удобен автомобил валани многу поудобно и побрзо, благодарение на вградениот систем на сите автомобили што е невозможно да се изгуби GPS. Исто така, тоа е многу поволна, со оглед на веќе ниска цена ги вклучува сите даноци и осигурување во случај на можни проблеми на патот. На врвот на ова, и со оглед апсолутна гаранција за највисок квалитет на изнајмување на автомобил и техничка поддршка круг на часовникот.

правилата за паркирање во Минхен – информации за патниците во автомобилот изнајмување.

Во центарот на градот, во местата каде што атракции нема да најдете бесплатен паркинг. На секоја улица има паркинг метри и плаќање паркинг. Покрај преглед поделена на 2 вида: на час за паркирање (но не повеќе од 2 часа), а на дневен паркинг (1 час, или 6 евра на ден). Ноќ на таков простор за паркирање е бесплатно, па можете слободно да паркираат вашиот автомобил за изнајмување во текот на ноќта и да ги зачувате во исто време. Вреди да се напомене дека паркинг метри прифаќа кредитни картички или монети, тие не даде датум. Исто така во Минхен, доволен број на мулти-ниво подземен паркинг. Со нив сè е едноставна – да земе ваучер на влезот, на излезот го плати и се стави во машина, како стојат пред бариера.

Изнајмување на локации во Германија:

Car hire во Хамбург
Рент а кар во Дизелдорф

Peugeot 107

мини

Car hire во Минхен
град:
Минхен
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Минхен Ford Fiesta
град:
Минхен
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Car Rental во Минхен
град:
Минхен
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Минхен
град:
Минхен
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден