Изнајмување на автомобили во Дизелдорф

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Изнајмување на автомобили во Дизелдорф

Дизелдорф – домот, брилијантен и темпераментен град, главниот град на германската мода. Овде можете да најдете неограничени број на сајтови и лесно ќе бидете во можност да се види сè, ако ја користите услугата за изнајмување на автомобили во Дизелдорф.

Изнајмување на автомобил – тоа е најдобар начин да се прошири на вашиот одмор во Дизелдорф. Значи, вие ќе бидете во можност да ја посетите стариот дел на градот, тука ќе најдете плоштади, готски Town Hall, старите згради и цркви. германски пиво љубовници ќе најдете голем број на барови и ресторани.

Го направат Вашиот одмор удобно и непредвидливи, можете да со резервации преку интернет carscombined.com автомобил на сајт. Таа служи само најдобрите и најповолни услови за соработка.

За изнајмување на автомобили во Дизелдорф.

Најомилена место за прослава на сите туристи во Дизелдорф – е Altstadt (т.н. Стариот град). Таму се концентрирани многу пабови, кафулиња, ресторани и атракции. Стариот град со сите за пешаци, за возилата што е затворен, но на влезот на ова место ќе најдете голем број на удобен паркинг. Каде што има паркинг метри, може да се стави на автомобил бесплатно, при-пејд времето на паркирање. Не го заземе местото на лицата со посебни потреби и на места за паркирање забрането, во спротивно следи казната. Во некои места платен паркинг во текот на ноќта ќе стане слободен, види внимателно за знаци.

ограничување на брзината во Дизелдорф.

Максимална брзина на градот не треба да надминува 50 km / h, во близина на градот – 80 км / ч. Сите локални жители се вознемирени да ги почитуваат ограничувањата на брзината и сообраќај прописи. Затоа, вашата патување со автомобил за изнајмување во Дизелдорф ќе биде незаборавно.

Други кар локации во Германија:

Изнајмување на автомобили во Минхен
Car hire во Франкфурт

Peugeot 107

мини

Изнајмување на автомобили во Дизелдорф
град:
Дизелдорф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Дизелдорф Ford Fiesta
град:
Дизелдорф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Дизелдорф
град:
Дизелдорф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Дизелдорф
град:
Дизелдорф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден