Изнајмување на автомобили во Родос

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Изнајмување на автомобили во Родос

Денес Родос автомобили под изнајмување ужива неверојатна побарувачка! И ако сте страствен патник и планираат своето патување во овој прекрасен остров, тоа е силно се препорачува да се издаде на онлајн апликација за изнајмување на автомобили во Родос. Ова е најлесно се прави преку Carscombined.com сајт.

Електронскиот каталог домаќин на веб-страницата на компанијата, содржи голем број на автомобили со различни карактеристики, како во изгледот и состојбата, како и показатели за профитабилноста. И запомнете, по пристапни цени!

Од Родос – од најпопуларните и прекрасниот остров на Грција, не се одрече од убав автомобил – патување во овие прекрасни места, потсетници на древните цивилизации!

Патување на Родос на автомобил за изнајмување.

Родос е многу еднонасочни улици, така што треба да се биде внимателен кога во потрага по место за паркирање на вашите изнајмен автомобил. правила за паркирање мора строго да се почитуваат, како што се контролирани од страна на сообраќајната полиција. Во случај на погрешно паркирање, ќе добиете импресивен ред. За картичка за паркирање во Родос ќе мора да плаќаат минимум од 1,5 евра на час паркинг. Оваа картичка треба да се остави под ветробранското стакло. 10:30 не е дозволено паркирање во близина на брегот. И Родос има бесплатен паркинг и да ги пронајдеме тешко, но можно. Островот е долг 77 километри и 37 – Родос релативно мал остров, и тоа е многу погодно да се провери изнајмување на автомобили.

Изнајмување на локации во Грција:

Car Rental во Крит
Изнајмување на автомобили во Закинтос
Изнајмување на автомобили во Атина

Peugeot 107

мини

Изнајмување на автомобили во Родос
островот:
Родос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Родос Ford Fiesta
островот:
Родос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Родос
островот:
Родос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Родос
островот:
Родос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден