Car hire во Лисабон

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Лисабон

Ако сте заинтересирани за изнајмување и автомобил резервација во Лисабон, потребно е да ја посетите carscombined.com сајт. Тука може да изберете автомобил и се допадна веднаш да се применува за резервација.

Се согласувам, да се запознаат со знаменитостите од Лисабон и нејзините области, автомобил имот ќе биде многу добредојдена. Ќе бидете во можност да го планирате вашиот пат, удобност при возењето и посета на сите места, кои ќе бидат од интерес за вас. Единственото нешто – пред да бидат испратени на пат да се запознаат со правилата на сообраќајот на патиштата, а потоа на патување со автомобил е потребно многу пријатни часови и оставете во меморијата на прекрасни спомени од прекрасна земја на Португалија. Кога наредил и регистрација на возило оклоп компанијата може да гарантира многу поволни цени за изнајмување на автомобили.

На автомобил за изнајмување за Португалија. Каде да се паркираат во Лисабон?

Ако одлучите да се патува со Португалија, имено, да одат кон градот од Лисабон, најдоброто нешто да направите за изнајмување на автомобили. Возачите само неколку прашања: Колку гориво е во градот, каде да се паркирам колата и дека тоа треба да се направи. Тоа е она што ние ќе ви кажам во овој член.

Ако се обидете да се најде карта покажува сите постоечки паркинзи, тогаш нема да работи. Ова се должи на фактот дека повеќето од паркинг е приватен или општински, во врска со која што не се наведени на сајтот. Што се однесува до цените, а потоа во просек за еден час паркирање ќе чини 1,2 милиони евра. Се разбира, повеќе профитабилен да се одржи на паркингот за еден ден, од денот ви даде само 5,3 милиони евра. Ако ги споредиме овие две вредности, разликата е јасна без никакви калкулации. Но, во Лисабон, постојат неколку паркинг места. Овие се слободни, зелена, жолта, црвена зона. Да ги разликуваат е многу едноставна. Знакот на паркот ќе бидат видливи од дното лента на зелена, жолта, црвена или безбоен. Важно каква боја ќе бендот ќе зависи од цената на паркинг. Треба да се напомене дека во црвено максимално време на паркингот не треба да надминува два часа. Гориво, има малку поскапи отколку во Русија, и е во рамките на 1,6 – 1,8 милиони евра. Патуваат на изнајмени вашиот автомобил удобно.

Изнајмување на локации во Португалија градови:
Рент а кар во Funchal
Car Rental во Мадеира

Peugeot 107

мини

Car hire во Лисабон
град:
Лисабон
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Лисабон Ford Fiesta
град:
Лисабон
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Car Rental во Лисабон
град:
Лисабон
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Лисабон
град:
Лисабон
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден