контакти

Carscombined.com – изнајмување Светски автомобил брокер. Ние сме најголемиот агент за изнајмување на автомобили компании, поради она што го добиваме посебни стапки за корпоративни стапка, кои стануваат достапни за нашите клиенти.
Ние ќе бидеме среќни да ви помогне со изборот на автомобили, и да им даде целосна поддршка на секоја фаза на вашето патување.

Деноноќно за клиент поддршка е на располагање 24/7.

Можете да контактирате со нас преку телефон:
+34 (91) 1981415
+39 (029) 4755280
+1 (646) 5132960
+43 (7) 20775063
+ 7 (499) 9511283

или по e-mail rent@carscombined.com