Изнајмување на автомобили во Пафос

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Доделување на изнајмување на автомобили во Пафос

Овој мал град во Кипар е популарен кај туристите од целиот свет, всушност далеку од тоа, според легендата е роден Афродита. Веројатно поради оваа причина, градот плажи на исклучително убава и романтична. Во градот има многу споменици од античкиот грчки ера и во средниот век, во посета на сите од нив треба личен автомобил. Тоа им нуди на посетителите максимум слобода, па ако ви треба автомобил за изнајмување во Пафос – ги користат нашите ресурси. Имаме разумни цени, кои се разликуваат од мало и дизајн апликации ретко се потребни повеќе од пет минути.

Пафос – антички град, сообраќајни правила.

Пафос – мал античкиот град на Кипар, кој се наоѓа во југоисточниот дел на островот. Изобилува со атракции, забавни сцени и продавници. Идеален за активности на отворено и плажа релаксација. Кипар вози на лево и е спасен од времето на Британците, така што сите знаци и ознаки се направи тоа. Во однос на останатите, на сообраќајните правила не се разликуваат од руски и европски. Во Пафос прилично тесен улица, па паркинг простори се често окупирана од страна на локалните жители. Изгледа за општински и сопствен паркинг со паркинг знак. Во принцип, патување во автомобил под кирија е многу лесен и интересен во Пафос.

ограничување на брзината во Пафос.

Во населените места не можат да бидат дисперзирани над 50 км / ч, надвор од градот – до 80 км / ч на автопат – 100 km / h. На трошоците за гориво е околу 1,4 евра за литар во зависност од квалитетот. Кога ќе рент а кар може да се пресмета приближната цена на гориво.

Изнајмување на локации во градовите на Кипар:
Car hire во Ларнака
Рент а кар во Лимасол

Peugeot 107

мини

Изнајмување на автомобили во Пафос
град:
патос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Изнајмување на автомобили во Пафос Ford Fiesta
град:
патос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Пафос
град:
патос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Пафос
град:
патос
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден