Car hire на Крф

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire на Крф евтини цени – не е мит!

Овој остров е познат од страна на античките грчката митологија, денес стана најголем туристички центар на Грција и е ризница на архитектурата од различни епохи. Замоци и тврдини Венецијанците, византиски тврдини и споменици на антички грчки скулптори – да се види сето тоа ќе Крф рент а кар, ќе се применуваат за тоа на нашата веб страница. Ние гарантираме најниски цени, кои се овозможени благодарение на тесна соработка со локалните изнајмување. Услугата компании на островот ни понуди посебни услови кои го прават нашите клиенти најконкурентна автомобил за изнајмување.

По должината на островот Крф во автомобилот изнајмување – особено возењето.

Крф – мал во големина, само 12 километри и 30 километри широк, тоа можат да патуваат низ во еден ден. Но, ние Ви препорачуваме да го водат тоа е забава за неколку дена. Земете на островот автомобил и да уживате во спектакуларни погледи на островот. Бројот на локалните жители не се големи, сообраќајниот метеж не се случи тука. Грците не се многу ги почитува правилата на патот, па ве молиме да се биде внимателен. Може да се паркираат каде има знаци за забрана за паркирање. Забраната за паркирање означени со жолта линија. Инспектори често патролираат по патиштата на островот, па немаат време да се погледне околу себе, ќе се казни за паркирање на погрешно место.

Од цената на горивото на Крф.

Бензин на островот е доста скапо, поскапо отколку на копно за 10 центи – еден литар од 1,75 евра. За да заштедат пари, можете да изберете изнајмување на автомобил со ниска потрошувачка на гориво.

Други кар локации во Грција:

Рент а кар во Кефалонија
Рент а кар во Закинтос
Car hire во Крит

Peugeot 107

мини

Car hire на Крф
островот:
Крф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire на Крф Ford Fiesta
островот:
Крф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Крф
островот:
Крф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за рент а кар Крф
островот:
Крф
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден