Car hire во Атина

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Атина: Висок квалитет, добра цена

Главниот град на Грција, овој прекрасен антички град како магнет ги привлекува љубителите на историјата и антиката. Знаете Атина – значи да го допре убави: тајните на древните храмови и манастири, од изреките на големите филозофи и мислители, на искористувањето на грчки херои и богови. И ова ќе ви помогне личен автомобил за изнајмување во Атина, што не претставува апсолутно никаков проблем. Вие само треба да се оди на посебна база на податоци која ги комбинира најдобрите зделки на пазарот на изнајмување, и одберете го саканиот параметри за пребарување. самата сервис ќе ги избере најдобрите возила по најдобра цена, најмногу ви одговара за сите наведени услови. И не постојат дополнителни трошоци! Од сите даноци кои веќе се вклучени во цената.

Во Атина во автомобилот изнајмување – како парк, а не да се добие во ред?

Атина – главниот град на Грција, голем град, со проблеми во сообраќајот. Исто како и во сообраќаен метеж на Атина да не се вози. Ви препорачуваме да го напушти автомобилот во близина на хотелот, подземен паркинг или на паркингот во близина на железничката станица и да одат во градот со јавен превоз. Тоа е многу погодно да патуваат во Грција од страна на изнајмување на возило, од град во град на автопат патарина. Но, во повеќето големи градови ќе се среќаваме со проблем со паркинг. На улиците на Атина се тесни, па возачите да паркираат на страната направи овозможено итни банда, другите членови на движењето се трпеливо чекање.

Обрни внимание на бојата на границата, во која тој го сликал. Жолта значи забрана за паркирање во оваа локација. Можете исто така не може да го напушти автомобилот на 3 метри од оган хидрантска, на 5 метри од раскрсницата, 15 метри од јавниот превоз запира. Ако се скрши правилата за паркирање, вашиот автомобил нема да се влече, и да пишувам на паричната казна, и ќе го отстрани сериски броеви. Врати стапки се многу бирократски, па затоа е подобро да не ги кршат правилата.

Други кар локации во Грција:

Рент а кар во Кос
Рент а кар во Солун
Изнајмување на автомобили во Крит

Peugeot 107

мини

Car hire во Атина
град:
Атина
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Атина Ford Fiesta
град:
Атина
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Car Rental во Атина
град:
Атина
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Атина
град:
Атина
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден