Car hire во Фиренца

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Рент а кар во Фиренца, по ниски цени

Главниот град на Тоскана е еден од главните туристички центри во светот и може да се натпреварува во популарност со Рим и Париз. Катедрали и базилики, галеријата Уфици и палатата на градот, легендарниот универзитет и дома, каде што работел руски писатели, композитори, плоштадите и мостовите – сето тоа заедно создава неверојатна атмосфера и посебен дух. Се полн износ на впечатоци ќе ви помогне Фиренца рент а кар, личен превоз ќе реши многу проблеми, ќе ви овозможи да ја посетите неверојатни места. На нашиот сајт можете да книга автомобил по најниска цена значително различни од малопродажната цена на масата за изнајмување. За решавање на сите прашања во исто време, тоа ќе потрае не повеќе од пет минути, бидејќи цената е веќе вклучена осигурување, како и потребните трошоци.

Карактеристики паркинг во Фиренца – не секаде може да се паркираат вашиот автомобил за изнајмување.

Фиренца – главниот град на регионот Тоскана. Овој прекрасен град е наречен "колевка на ренесансата", и за добра причина. Мислам на тоа колку големи уметници, поети, скулптори негуваат Фиренца? Не е чудно што секоја година во малиот град е домаќин на повеќе од 11 милиони туристи. Властите беа принудени да преземат мерки за да се избегне колапс на автомобилот во стариот дел на градот, па оваа зона е забрането да се премине на автомобил. Т.н. ZTL зона – на неа може да се движи само на автомобили на локалните жители, во комерцијалните возила за испорака на производи за ресторани и хотели. Казната за премин зона ZTL може да достигне 60 милиони евра, а оваа област е опремена со камери, а парите се одземени автоматски од вашата кредитна картичка. Поголемиот дел од хотелите се наоѓа во областа ZTL, резервации хотелска соба, секогаш прашуваат за тоа каде ќе можат да ја напуштат за ноќта на вашиот автомобил за изнајмување. Во центарот на Фиренца, удобно да одиме пеш, градот е мал и знаменитости се на секој чекор, секоја куќа, секоја улица има своја приказна.

Изнајмување на локации во Италија:

Car hire во Сардинија
Car hire во Милано
Изнајмување на автомобили во Венеција

Peugeot 107

мини

Car hire во Фиренца
град:
Фиренца
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Фиренца Ford Fiesta
град:
Фиренца
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Трошоците за изнајмување на автомобили во Фиренца
град:
Фиренца
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Фиренца
град:
Фиренца
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден