Car hire во Венеција

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Рент а кар во Венеција

Венеција е единствен музеј под отворено небо и високо развиен туристички центар. Тој нуди голем број на правци на локалните атракции, уметнички галерии, па изнајми автомобил ќе ви овозможи да се види целосно сите луксуз и убавината на Венеција.

Повеќето од авиона ќе пристигнат во Тревизо, кој се наоѓа во северниот дел на Венеција, па рент а кар ќе биде повеќе лесен пристап до градот.

За изнајмување на автомобили во Венеција може да се пристапи на carscombined.com веб-страница. Контакт нашите менаџери, можете да добиете детални информации за тоа како да се изнајми автомобил во Италија. Вие само треба да се применуваат за автомобил онлајн.

Карактеристики паркинг во Венеција.

Венеција – убава и единствен град, не само во Италија туку и во светот. Венеција е лишен од сите патниот сообраќај. Затоа, ние препорачуваме да се вози во град да го напуштите вашиот автомобил на изнајмени островот Tronchetti. Tronchetti Ајленд се наоѓа во близина на влезот на градот на слободата мост. Во овој паркинг неколку илјади места за паркирање, канцеларија на туристичка агенција, сефови. Приближната цена на паркирање на автомобил на ноќта ќе чини 50 милиони евра.

Италија – соларни шарени земја, што е вреди да се посети повеќе од еднаш. Таа има различни атракции и културни практики во секој регион. Преземање на автомобил може да се патува околу италијанскиот "подигање", тоа ќе заштедите време, пари на летови, се создаде свој пат личното патување.

Изнајмување на локации во Италија:

Car hire во Џенова
Рент а кар во Катанија
Car hire во Рим

Peugeot 107

мини

Car hire во Венеција
град:
Венеција
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Венеција Ford Fiesta
град:
Венеција
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Венеција
град:
Венеција
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Венеција
град:
Венеција
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден