Car hire во Франкфурт

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Рент а кар во Франкфурт: патуваат во удобност!

Главниот град на Hessen е финансискиот главен град на Германија, е за многу векови. Без автомобил овој голем град е исклучително тешко: бизнисмените треба да имаат време да се исполнат, туристите видите прекрасни храмови, катедрали, стариот дел на градот и легендарниот опера. Интересно е да се посетителите на центарот на градот и бизнис, бидејќи на бројот на облакодери Хесе капитал може да се натпреварува со американскиот метропола. Ние нудиме изнајмување на автомобили во Франкфурт по атрактивни за гостите на условите. Вие не е потребно долго време за да пребарувате за автомобил и дизајн: на нашата веб страница неопходно е да се 5 минути. Цената за изнајмување со нас под цените на мало, кој ќе ви овозможи да се истражуваат градот за доброто на својот буџет.

Во Франкфурт во тркалање на автомобил – прописи паркинг.

Ќе одлучи да оди на Франкфурт на автомобил под кирија? Ќе ви кажам некои од суптилностите на паркинг во градот. Во принцип, бесплатен паркинг во Франкфурт, нема да најдете. Подгответе се да биде дека за паркирање изнајмување вашиот автомобил ќе треба да плати 2 евра на час. Ако се одлучите за хотелот со сопствен паркинг – и, како по правило, таа е вклучена во соба стапка. Ќе најдете голем паркинг во близина на железничката станица, во близина на трговскиот центар, во близина на зоолошката градина. Ако одлучите да се паркираат вашиот автомобил на изнајмување на улица – parkomat најде и да плаќаат за паркирање, не се на местото на лицата со посебни потреби и не ја напушти автомобил на погрешно место, дури и за неколку минути. Казните се доста високи и тежок удар за џебот.

Изнајмување на локации во германски градови:

Car hire во Хамбург
Рент а кар во Берлин

Peugeot 107

мини

Car hire во Франкфурт
град:
Франкфурт
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Франкфурт Ford Fiesta
град:
Франкфурт
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Изнајмување на автомобили во Франкфурт
град:
Франкфурт
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Франкфурт
град:
Франкфурт
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден