Car hire во Белград

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Евтин автомобил за изнајмување во Белград

Тука се спојуваат војници Османлиите и Европејците. Владеел со силен Хабсбург и советските трупи маршираа. Затоа, сите туристи на одмор во Источна Европа, нема да успеат да остане во српскиот главен град. Земајќи ги во Белград, рент а кар, може да го направат вашиот престој дури и поудобно! поддршка час јазик ви овозможува лесно да се движите низ градот и се вклучени во цената на осигурување и даноци за изнајмување ќе ви се ослободат од непотребните грижи! Станат независни од градскиот превоз и Уживајте во студијата на градот – Увид палати Караѓорѓевиќ и Хабсбурзите, посета паркови, православни цркви и џамии во Белград на нашиот автомобил!

Car hire во Белград – прописи паркинг.

Транспорт во српскиот главен град Белград е претставена со автобуси (најпопуларниот тип), тролејбуси, трамваи, урбана воз, минибуси и такси. Но, тоа е најдобро да се патува со автомобил, ако не лично, а потоа изнајмен автомобил.

За патен транспорт ги обезбедува следните шема на движење низ целата земја: на автопат – 120 km / h; прва класа пат – до 100 км / ч; втора класа патот – за 80 км / ч; урбани патишта – до 60 км / ч.

Имајте на ум дека во српската официјална валута е динарот-YUM (во Косово – евра). Затоа, цената на услугите ќе бидат наведени во динари по стапка од 1 € / 110 YUM.

Паркинг во Белград во организација на зони, во зависност од времето и трошоците: првата зона (црвено) – на паркингот не е повеќе од 1 час (56 YUM); на втората зона (жолт) – паркинг не повеќе од 2 часа (48 YUM / час); трета зона (зелено) – паркинг не повеќе од 3 часа (41 YUM / час).

Во Белград, има паркинг метри, но може да се сретнат и да плаќаат директно негувател. Ако времето во избраната зона е задоцнета, а потоа на шофершајбната, ќе видите една потврда за висината на казната во 1870 година YUM.

Предупредување! Ако паркирањето е направена во една забранета место, може да се очекува со парична казна од 11-15 илјади YUM и евакуација на возилото.

Жителите на главниот град обично се добие билет за паркирање во вредност од 600 YUM / месец.

Бидејќи сеуште места за паркирање не се доволни, неколку катна паркиралишта се изградени во последните неколку години. Цените се 1,3-1,5 пати повисока.

Цената на бензинот во Белград.

Во заклучок, ние се напомене дека насекаде, каде што може да се најдат бензин со октански број од 86, 98 и 95 со мала разлика во цена (1,29 – 1,34 €).

Peugeot 107

мини

изнајмување на автомобил во Белград
град:
Белград
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

изнајмување на автомобили во Белград Ford Fiesta
град:
Белград
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Белград
град:
Белград
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Белград
град:
Белград
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден