Car hire во Келн

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Поволни рент а кар во Келн со германската економија

Сити, сетат на Римјаните и крстоносците, кој ја преживеа бомбашки напад на сојузниците и на победничката однапред на советските војници – е Келн. Овој град се обнови како Феникс од пепелта и да стане главна туристичка и индустриски центар на Германија, а со тоа и да се изнајми автомобил во Келн е многу важно ако сакате да се добие добар одмор. Резервација на автомобил во нашата компанија, ќе добие голема опции пакет, вклучително и континуирана поддршка на клиентите и осигурување. Уживајте во сликите на големите мајстори во Музејот на Wallraf-Richartz, или посетете бројни готски катедрали на Свети Georgiya Pobedonostsa, Пантелејмон итн Флексибилно да се движат низ градот, се пријавите бизнис договори и имаат одмор со помош на нашата компанија автомобили.

Паркинг во Келн – информации за патувањето на изнајмување на автомобили.

Не заборавајте да се грижи за plaquette, ако одлучите да патуваат низ Келн со автомобил за изнајмување. Плакета – налепница која му кажува на ниво на загадување на животната средина од вашиот автомобил. Во Германија, што се практикува секаде. Паркинг во Келн во основа сите платени, во близина на аеродромите, железничките станици, во близина на трговски центри. Казните за прекршување на правилата за паркирање се доста високи, не треба да ги занемари.

Ако не сакате да се плеткаме со паркинг за вашиот автомобил за изнајмување, тоа е најдобро да нарачате една хотелска соба со приватен паркинг. Центарот на градот не е препорачливо да се оди на изнајмени вашиот автомобил – едноставно нема да најдете слободни места за паркирање.

Изнајмување на локации во германски градови:

Рент а кар во Берлин
Рент а кар во Берлин
Изнајмување на автомобили во Хамбург

Peugeot 107

мини

изнајмување на автомобили во Келн
град:
Келн
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

изнајмување на автомобили во Келн Ford Fiesta
град:
Келн
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената на изнајмување на возило во Келн
град:
Келн
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Келн
град:
Келн
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден