Car hire во Марсеј

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Марсеј во најдобри услови

На најголемиот француски пристаниште неверојатно привлечни за туристите, но врз основа на нејзината големина да се запознаат со место на најдобрите зад воланот на автомобилот. Можно е да ја посетите познатата катедрали, катедрали и базилики на градот, за да одат на пристаништето, му се восхитувам на Шато на Слоновата Ако го посети легендарниот велодромот и бројни музеи. Ние нудиме изнајмување автомобили во Марсеј на најдобри услови за вас. Тој обезбедува ресурси од најпознатите точки нашиот град за изнајмување, флота која ќе ги задоволи најпребирливите барања очекувања. Цените во нашата база на податоци под пазарната, а тие вклучуваат сите потребни даноци и осигурување кои ќе ви овозможи точно да се пресмета на вкупните трошоци на автомобилот.

Паркинг во Марсеј – што треба да знаете кога се изнајми автомобил.

Главната карактеристика на Марсеј, како и на целата територија на Франција, во тематски парк, е занемарување на сите правила дека истиот паркинг. За жителите на Марсеј браник – консумираме точка, и не поправки еден. Но паркот, како и во Франција – е талент. Па, како да се најде место за паркирање страшна главоболка, сите на паркот е многу компактен. Но, додека надоместокот за паркирање и стапки и услови се разликуваат, како што секогаш се напишани на машини за исплата. Ноќ и недела е време на бесплатен паркинг. Бидете внимателни кога патуваат во Марсеј со автомобил за изнајмување.

ограничување на брзината во Марсеј.

Во Марсеј постојат ограничувања на брзината усвоена во сите од Франција. Стапката на населбата не смее да се надмине повеќе од 50 km / h, надвор од градот – 90 km / h, на автопати и патишта не се повеќе од 110 или 130 km / h.

Од цената на горивото во Марсеј – цената на изнајмување на возило.

Цените на горивото во Марсеј не се разликуваат од цените во цела Франција, а просечната цена на еден литар е околу 1,5 милиони евра. Оди на едно патување, дека за ballpark фигура на трошоците за гориво за изнајмување на автомобили.

Изнајмување на локации во Франција:

Изнајмување на автомобили во Лион
Рент а кар во Ница

Peugeot 107

мини

Car hire во Марсеј
град:
Марсеј
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Марсеј Ford Fiesta
град:
Марсеј
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Марсеј
град:
Марсеј
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Марсеј
град:
Марсеј
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден