Рент а кар во Стокхолм

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Рент а кар во Стокхолм – спаси 50% и повеќе!

Земете во Стокхолм автомобил не е така лесно. Локални цени се високи, но, исто така, да бидат зависни од локалните метрото и автобусите не сакаат да – што е остатокот на распоред? И бизнис на средбата не може да се организира, ако одите со јавен превоз. Доброто излез понудени од страна на нашата компанија – книга за неколку минути на автомобил во нашата компанија, во замена за добивање повеќејазична поддршка на часовникот и целосно осигурување по ниска цена! Сега ќе биде во можност да се движат низ градот, увлекателен партнери за нејзината точност. Посети на локалните музеи и паркови, излети како помош, ако имате мобилен автомобил со неограничена километража. Едноставно се изнајми автомобил од нас – цената ќе ве изненади, како и квалитетот на услугата ќе го направат вашиот престој во градот една незаборавна!

Ние го зеде за изнајмување на автомобил? Запознајте се со правилата на паркинг.

На влезот во главниот град на Шведска, Стокхолм се наоѓа одбори информирање за расположливиот простор во гаражи и паркинзи. Во работните денови 08:00-18:00 Паркинг на улиците, главно, се плаќа. Обрне внимание на знаци, ако го оставите автомобилот на улица во текот на ноќта, ако оваа улица се чисти? Цената на градот се движи 10-30 круни (50-150 рубли.) На час. Паркинг може да се плати за на P-Automat, добиени билет да бидат ставени под ветробранското стакло на левата страна. Поекономично опција – Park & ​​Ride (околу 15-20 круни на ден), 22 како паркинзи се достапни околу Стокхолм. Гаражи и паркинзи Стокхолм се 30-60 круни на час.

Лицата со посебни потреби за паркирање против сообраќајот, паркинг поблиску од 10 метри од пешачки премини и раскрсници во близина на жолти рабници на, на теренот за лица со посебни потреби. Ако вашата машина шведскиот броеви, ќе мора да плаќаат за возење до центарот на данок во Стокхолм. По литар 95-октански бензин ќе треба да плаќа 1,67 евра, на 98 е во вредност од 1,73, дизел гориво – 1,65. ограничување на брзината зависи од квалитетот на патот, затоа што треба да се обрне посебно внимание на знаците. Движењето и правилата се прилично збунувачки, така што патуваат со автомобил – не најзгодно опција.

Peugeot 107

мини

Рент а кар во Стокхолм
град:
Стокхолм
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Рент а кар во Стокхолм Ford Fiesta
град:
Стокхолм
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Стокхолм
град:
Стокхолм
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Стокхолм
град:
Стокхолм
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден