Car hire во Бангкок

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Бангкок на најдобрите цени

Главниот град на Тајланд е импресивно за нејзината големина, таа е една од најголемите градови на планетата, кој се протега на десетици километри во близина на брегот на Заливот на Тајланд. Туристите кои сакаат да се запознаат со црквите, манастирите, палатите на градот, во посета на бројни фестивали, без автомобил во овој град ќе биде тешко. Ние нудиме возила за изнајмување во Бангкок на најдобрите цени, кои се значително различни од трошоците за изнајмување на центрите за услуги на главниот град. Како партнер на најголемиот предмети за изнајмување во светот, ние може да си дозволи да им понуди на автомобил под услови поповолни од гласовите на малопродажните услуги на потрошувачите. Цената е директно инволвиран осигурување и даноци, па нема дополнителни трошоци нема да биде.

Бангкок – патување низ градот од страна на рент а кар, паркинг.

На Кралството Тајланд – земја со левата рака сообраќај. СДА, инаку не е многу различен од домашните. Секогаш се обрне внимание на сигурносните ремени и на крстосниците може да се сврти лево на црвено светло.

Бангкок – главниот град на Тајланд, најголемиот град со прилично густ сообраќај. Силен ограничувања за паркирање таму, и во Русија – има простор, е ангажирана. Не – се движи во потрага на слободни заговор. Паркинг рабници се означени со боја блокови. Ако видите бело-црвено обележување – паркинг е забрането, црни и бели ознаки – паркинг е дозволено, може да се паркираат вашиот автомобил под кирија.

ограничување на брзината.

Во градот може да се оди 60-90 km / h, а во некои места постојат зони со радари одредување прекршителите, податоците се пренесуваат на пост, кој се наоѓа на излезот од таква зона. Кршење на правилата на СДА може да се добие голема парична казна.

Изнајмување на локации во Тајланд:
Car hire во Пукет
Изнајмување на автомобили во Samui

Peugeot 107

мини

Car hire во Бангкок
град:
Бангкок
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Бангкок Ford Fiesta
град:
Бангкок
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Бангкок
град:
Бангкок
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Бангкок
град:
Бангкок
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден