Car hire во Koh Samui

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Koh Samui

Се патува во Koh Samui? Овој прекрасен остров кој се наоѓа во Заливот на Тихиот Океан, ти ветува незаборавен одмор. Ако сакате да ја посетите сите страни на Koh Samui, тоа е препорачливо да ја користите услугата за изнајмување на автомобил од компанијата «Carscombined», пре-цел интернет на sarscombined.com сајт.

Автомобили за изнајмување во Koh Samui – е целосна слобода на движење. Не се мачи да патуваат со јавен превоз, се вози со задоволство во една убава кола, по должината на брегот на океанот, се чувствуваат бриз и вкус на животот на усните!

Нашата фирма обезбедува широк спектар на бренд нови автомобили по пристапни цени. Посета на странски Carscombined.com сајт, можете да нарачате и веднаш се избрани машина во секое време.

Според Koh Samui со автомобил, изнајмување – удобен и практичен.

Прво на сите, ако се погледне на патот во Тајланд, повеќето невообичаени во ова движење е фактот дека сите возила патуваат на левата страна. Иако, во праведноста, тоа треба да се напомене дека многу земји имаат диск на левата страна, а во таа смисла не е единствен Тајланд. Pravorulye тркала автомобили во Индија, Англија, Австралија, Јапонија, па дури и во голем број африкански земји.

Во Тајланд, ретко се провери закон. Практично нема инспектори за проверка закон Samui и, често, постои едноставно никој. Се вели дека ако се вози автомобил без дозвола, ќе плати казна од 400 Бах. На кратко, казната е исклучително ниска и редок, толку многу возачи поминуваат без дозвола. Сепак, тоа е важно да се сеќавам на следново: Ако некоја несреќа се случува, осигурителната компанија може да има вашиот третман нема да се плати ако возите возило без дозвола. И за брзината на патиштата на Тајланд не треба да се заборави, бидејќи многу возачи им недостасува на инспекторите на патиштата само охрабрува ограничување на брзината, но верувајте ми, тоа не е во вредност од патување со изнајмен автомобил на Samui внимателно.

Samui е стрипот да се движите на велосипеди, и тоа е многу често место за паркирање. Samui многу refills. Бат 40 – 1 литар бензин батерија 32 – 1 литар дизел гориво.

Други кар локации во Тајланд:
Car hire во Бангкок
Рент а кар во Пукет

Peugeot 107

мини

Car hire во Koh Samui
островот:
Samui
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Koh Samui Ford Fiesta
островот:
Samui
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Samui
островот:
Samui
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили Samui
островот:
Samui
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден