Car hire во Краков

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Поволни се изнајми автомобил во Краков

Бисер Полска годишно посетени од страна на неколку милиони туристи, овој уникатен и исклучително живописен град познат по своите музеи, архитектура, замоци, цркви, капели и палати. Кралот на патот е најпопуларниот Патот на градот, што го прави повеќе разновидна помош во Краков автомобил имот. Благодарение на нашиот сопствен превоз ќе биде на свој да се развие програма за екскурзии и вклучуваат во неа најдалечните точки на интерес. Цени за изнајмување на возило на нашата веб страница ќе бидете пријатно изненадени и ќе го направат патувањето помалку скапи.

Корисни информации за патници со автомобил под кирија.

Ако имате намера да okolesit сите знаменитости на Краков рент а кар, треба да знаете неколку карактеристики на СДА во Полска. Пред патувањето, бидете сигурни да проверите во полската амбасада, без разлика дали лиценца вашата возачка дозвола на европските стандарди. Сите машини во Полска треба да се движи кога соборени светла на сите времиња.

Многу строго локалните инспектори се љубители на разговор на телефон додека возите. Користете "hands-free", или да го одложи разговорот додека не застане.

Одлучувајќи се да се паркирам колата во Краков, бидете сигурни да проверите дали уредот не се наплаќа паркинг. Ако се најдете на платен паркинг, без купони, трчате на ризикот од голем ред.

Се однесуваме со почит на локалните возачи и не ги кршат правилата на патот. Полјаците се многу одговорна и чувствителни за ова прашање. Ако немате моралната компонента е цврсто убеден, а потоа се обрне внимание на глоба од 150-600 злоти.

Патишта во Краков, главно тесни, една лента во секоја насока. Во иницијативата се многу зафатени. На возачите на идване автомобили се обиде, доколку е можно, да се даде на секој друг простор за престигнување, но за време на сообраќаен метеж не работат. Чувајте го ова на ум, сметајќи времето на патување. Во принцип, патување во автомобил под кирија ќе остави само пријатни впечатоци.

Гориво во Краков. Пресметување на трошоците за изнајмување на автомобили.

На локалните бензински пумпи работи системот за самопослужување. Ова значи дека наместо гориво нуди еднократна пластични ракавици. 92y бензин отсутни во Полска, како вид. Еден литар од 95 октани ќе чини 1,3-1,5 евра.

Запомни друг непишано но универзално применливи правило. На патот кон Краков, главната работа е на пешаците. Оди, се откажат и да се обиде да не биде нервозен. Се уште имаат време да се биде среќен дека полската влада конечно забрани пешаците да поминат право во предниот дел на хаубата на автомобилот. Но, тоа беше и е.

Изнајмување на локации во Полска:
Рент а кар во Варшава

Peugeot 107

мини

Car hire во Краков
град:
Краков
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Краков Ford Fiesta
град:
Краков
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Краков
град:
Краков
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Краков
град:
Краков
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден