Car hire во Софија

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Софија

Сакате да се изнајми автомобил во Софија? Тогаш контактирајте најдобра компанија за изнајмување на автомобили во Бугарија – Sarscombined. Еве, најдобар автомобили и разумни цени. Како и сезонски попусти се достапни.

Имајте на ум дека за изнајмување автомобили сега се доста популарни во Софија. Нашиот професионален тим секогаш ќе биде во можност да им помогне на клиентите со изборот на соодветен носач. Сите машини се во добра состојба, што може да гарантира безбедно и пријатно возење на патиштата во Бугарија. Ние ќе ви помогне да го избере најдобриот верзија на автомобил за изнајмување за вас. И седи зад воланот, си ќе одлучи каде и со кого да патуваат.

За повеќе информации во врска со изнајмување на автомобил може да се добие, ако контакт со нашиот менаџер.

Патување Софија рент а кар – особено паркинг.

Софија – главниот град на Бугарија, практично во сите паркинг во плати. Тие се означени со сина области и совети. Сина зона работи 08:30-18:30 часот. Надвор од овој временски период во овие места за паркирање е бесплатно.

Во сино зони работат должност-контролери, тие може да се купи билет за паркирање, и можете да го купите во близина на киосци и благајните продажба купони. Паркинг за 2 часа ќе чини околу 40 рубли. Како резултат на ваучерот да се стави под шофершајбната на контролната табла. Кога времето е горе, а вие не ги собереш вашиот автомобил од паркинг, тоа може да бидат евакуирани или специјалните блок стража тркалото.

Софија – прекрасен град, тоа е погодно за патување со автомобил, ако не му, а потоа под кирија.

Цената на еден литар бензин ќе ве чини 95 за да се 50 рубли.

Други кар локации во Бугарија:
Car hire во Варна

Peugeot 107

мини

Car hire во Софија
град:
Софија
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Софија Ford Fiesta
град:
Софија
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цена Рент а кар во Софија
град:
Софија
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Софија
град:
Софија
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден