Car hire во Варна

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Поволни се изнајми автомобил во Варна

Еден од најпопуларните бугарски и европски летувалишта се протега по должината на брегот за неколку километри, па без автомобил во градот е многу тешко. Таа им овозможува на погодно време да ја посетите локалните архитектонски споменици, камен Алаџа манастир, кој се наоѓа на 15 километри од градот, на кралската палата и римскиот трње, одат на море парк. Со автомобил може да оди на делфинариум или да организира турнеја на музеите. Автомобили изнајмување во Варна, подобро и полесно да се само користење на нашиот сајт, врз основа на кои податоци се најдобро за изнајмување услуга. Нашата понуда е поволна, бидејќи тоа ги вклучува сите даноци и осигурување, но количината на тоа е секогаш помал од цените на мало, кои нудат одморалиште за изнајмување.

Варна – бисер на Бугарија, патуваат со автомобил за изнајмување.

Варна – бугарски град, трет по големина во однос на населението. Варна е голем финансиски и културен центар. Населението е 346.000 луѓе.

Во центарот на Варна може да се паркираат вашиот автомобил под кирија на големиот паркинг на "Мусала". Движејќи се по улица Преслав најде сина зона (платен паркинг со паркинг метри). Во принцип, во многу области од плава до тешкотии во изнаоѓање на паркинг простор. Сина области се слободни во текот на ноќта.

Ако сакате да заштедите време и енергија на потрага по автомобилот простор за паркирање во текот на ноќта, бидете сигурни да одберете еден хотел со сопствен паркинг простор – тоа ќе се решат голем број на проблеми.

Цената на границите на гориво и брзина во Варна.

Градот не може да се забрза побрзо од 50 км / ч и 95 бензин ќе биде во можност да земам гориво по цена од 50 рубли за литар.

Други кар локации во Бугарија:
Рент а кар во Софија

Peugeot 107

мини

Car hire во Варна
град:
Варна
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Варна Ford Fiesta
град:
Варна
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Варна
град:
Варна
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Варна
град:
Варна
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден