Car hire во Тиват

Зачувај 20-50%

Average Rating 4.7 / 5
, 7714 reviews
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Автомобили од која било класа
повеќе
Office 7350
изнајмување
во 127 земји
светот
голем
избор на нови
машини
Carscombined №1 во Европа
 • 24/7 мулти-јазична услуги на клиентите
 • Најдобри шеми за изнајмување на автомобили
 • Директни договори со најдобрите компании за изнајмување
најдобар
цени
 • специјални
  попусти и цени
 • Нема такси
  со кредитна картичка
 • слободен откажување
  24 часа пред изнајмување

Car hire во Тиват по ниска цена

Еден од најпопуларните туристички атракции во Црна Гора привлекува туристи споменици на средновековната архитектура. Во оваа ера, градот бил важен религиозен центар, а сепак се зачувани бројни сведоштва на поранешни значење. Друг важен фактор е убавината на околната природа и огромен ботаничка градина со ретки растенија донесени од многу години на патувањето од страна на локалните морнари. За да ги видите и да ја цениме сите оваа убавина ќе ви помогне во Тиват изнајмување на автомобили кои ги нудиме по најниска цена. Поставете цени пониски од малопродажните ни овозможува да соработува со водечките рент а кар локации, кои ни даваат со специфични параметри, кои ќе бидат во можност да се оцени сите наши клиенти.

Тиват – Правилник за паркирање што треба да знаете за патување со автомобил за изнајмување.

Патување низ Црна Гора, рент а кар, треба да се запамети дека во многу европски градови на средновековни згради улиците се многу тесни, понекогаш движење целосно еднострани. Ние ви нудиме да се движат пеш во центарот на Тиват, со цел да се избегнат проблемите со паркинг. Во близина на плажа може да се најдат платен паркинг, тие се преполни со автомобили на туристи во екот на сезоната. Selites во хотели со паркинг.

Треба да се напомене дека стапката на криминал е многу ниска во Црна Гора, локалното население често ја напушти намали стакло во своите автомобили, а понекогаш и вредни работи. Ова укажува на висок степен на доверба на граѓаните и на недостаток на грабеж и киднапирање автомобили.

ограничување на брзината во Тиват.

ограничување на брзината не се различни од другите европски земји. Максималната брзина во градот не треба да надминува 50 km / h, надвор од градот – 80 км / ч на автопат – 100 km / h, а на автопатите – 120 km / h.

Изнајмување на локации во Црна Гора:
Изнајмување на автомобили во Будва

Peugeot 107

мини

Car hire во Тиват
град:
Тиват
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
4
€ 17
по ден
Ford Fiesta

економичен

Car hire во Тиват Ford Fiesta
град:
Тиват
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 25
по ден
Мерцедес Е

бизнис

Цената за изнајмување на автомобили во Тиват
град:
Тиват
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
5
€ 60
по ден
Mercedes Viano

minivan

Услови за изнајмување на автомобили во Тиват
град:
Тиват
Минимална изнајмување:
1 ден
Број на патници:
8
€ 55
по ден